Έλληνας ανάμεσα στους αγνοούμενους από την έκρηξη στη Νέα Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Τραγικός είναι ο απολογισμός της έκρηξης που έγινε χθες Τετάρτη σε πολυκατοικία στο Ανατολικό Χάρλεμ.

Η έκρηξη στοίχισε τη ζωή σε πέντε άτομα, ενώ εννέα άνθρωποι αγνοούνται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Δυστυχώς ανάμεσά τους είναι και ο 42χρονος Έλληνας Ανδρέας Παναγόπουλος, ο οποίος την ώρα της έκρηξης βρισκόταν στο διαμέρισμά του.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο 42χρονος άνδρας είναι διαφημιστής και συνήθιζε να εργάζεται στο σπίτι, ενώ είχε συνομιλήσει με την σύζυγό του 45 λεπτά πριν από την έκρηξη. Η σύζυγός του, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και λατινικής καταγωγής, τον αναζητά σε όλα τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, ελπίζοντας να είναι ανάμεσα στους 74 τραυματίες.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Παναγόπουλος κατάγεται από την Αθήνα και έμενε στην Νέα Υόρκη τα τελευταία 25 χρόνια, και τα τελευταία στη συγκεκριμένη πολυκατοικία στο Χάρλεμ. Η οικογένειά του έχει ειδοποιηθεί για τα τραγικά νέα και ο αδελφός του βρίσκεται ήδη καθοδόν για τη Νέα Υόρκη. Στην εκπομπή μίλησε και ο φίλος του αγνοούμενου άνδρα κ. Άλκιμος.

)

Εν τω μεταξύ, αδιασταύρωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για την πιθανότητα να υπάρχουν άλλα δυο ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

panagopoulos1303

Παλαιότερα άρθρα: