Έτοιμος να αποσυρθεί ο Νικολόπουλος

Διαβάστε επίσης

Την πρόθεσή του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής «εάν βρεθεί άλλος αποτελεσματικότερος υποψήφιος», εκφράζει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ,ο Νίκος Νικολόπουλος,πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο οποίος συνεργάζεται πλέον με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» του Βύρωνα Πολύδωρα. Οι κ.κ. Πολύδωρας, Ζώης και Νικολόπουλος,σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα συναντηθούν, στη Βουλή, αύριο στις 11.30 , προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της υποψηφιότητας στην Αττική, αλλά και την στρατηγική της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει Ευρωεκλογών.

«Εάν βρεθούν άλλα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν τη μάχη με αποτελεσματικότερο τρόπο, εγώ αποσύρομαι απο την υποψηφιότητά μου. Νοιώθω στρατιώτης σε αυτή την υπόθεση, δεν πάω για χάρτινο γαλόνι. Ευχαρίστως κάνω πίσω, και θα είμαι μέσα στον αγώνα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Νικολόπουλος. Υπάρχουν ήδη ονόματα υποψηφίων που θα τεθούν αύριανή σύσκεψη και ήδη φέρεται να προκρίνεται το όνομα ενός πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, αναμένται να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό».

«Εγώ δεν έκοψα τις συζητήσεις με κανέναν για την σύμπτυξη ενός ενιαίου αντιμνημονιακού μετώπου. Μίλησα με τον Καζάκη, μίλησα με τον Καρατζαφέρη και συζητούσα μαζί του, μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, για πιθανή συνεργασία, όχι ομως υπό την έννοια αφομοίωσης ούτε προσχώρησης. Δεν χρειάζονται μοναχικοί καβαλάρηδες, αλλά συνεργασίες» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Νικολόπουλος.

Παλαιότερα άρθρα: