Ανακοίνωση – μυστήριο Μπέου

Διαβάστε επίσης

Από το γραφείο Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου εκδόθηκε η ακόλουθη επιστολή – ανακοίνωση: 

Παρακολουθούμε το μεθοδευμένο πόλεμο που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες από συγκεκριμένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» κος Αχιλλέας Μπέος δηλώνει ότι κανείς από τους υποψηφίους του συνδυασμού μας δε θα προβληθεί επί πληρωμή από ΜΜΕ, καθώς εμείς διεκδικούμε το Δήμο για να προσφέρουμε έργο και όχι για να αυτοδιαφημιζόμαστε για τα αυτονόητα.

Ο συνδυασμός μας διεκδικεί την ψήφο της Βολιώτισσας και του Βολιώτη για ένα καλύτερο αύριο και όχι για να εμπλακεί στην ίδια διαπλοκή, για να συναναστραφεί και να συναλλαγεί με τους ίδιους διαπλεκόμενους που έφεραν την πόλη και τους πολίτες της σε αυτήν την κατάσταση.

Οι νοοτροπίες αυτές ανήκουν στο παρελθόν και εξυπηρετούν αυτούς που χρόνια ωφελούνται, λίγους και συγκεκριμένους και σίγουρα όχι τους πολίτες, την πόλη, τις γειτονιές της. Εμείς είναι βέβαιο ότι δε θα τις ακολουθήσουμε και τα χρήματα που μπορούμε να δαπανήσουμε προεκλογικά, θα κατευθυνθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και όχι στις ίδιες γνωστές και μη εξαιρετέες τσέπες.

Οι απόψεις γνωστών για τις εκβιαστικές τους κινήσεις δημοσιογράφων δεν ενδιαφέρουν πια τους πολίτες και σίγουρα όχι εμάς. Μάλλον αγνοείτε ότι δημοσιογραφία είναι η αντικειμενική ενημέρωση και όχι η διαστρέβλωση ανάλογα με το ποιος δίνει τα περισσότερα.

Καιρός είναι να πάτε για δουλειά…

Παλαιότερα άρθρα: