Ασυμβίβαστο βουλευτών- υποψηφίων ευρωβουλευτών με νομοθετική ρύθμιση, επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ

Ασυμβίβαστο βουλευτών- υποψηφίων ευρωβουλευτών με νομοθετική ρύθμιση, επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ
Διαβάστε επίσης

«Η προσπάθεια για τη συσπείρωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς πρέπει να συνεχιστεί», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην άτυπη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος, που συγκάλεσε ο ίδιος, στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης της «Ελιάς»,προκειμένου να συζητηθούν θέματα, σχετικά με τις Περιφέρειες και τις επικείμενες εκλογές.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ στη συνεδρίαση, από την οποία απουσίασαν ένδεκα βουλευτές, (οκτώ ενημέρωσαν για την απουσία τους και τρεις δεν ενημέρωσαν) τέθηκε και θέμα ασυμβίβαστου, μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ κλίνει προς την άποψη ότι το ασυμβίβαστο πρέπει να ισχύσει, αλλά να προηγηθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Ο κ. Βενιζέλος, στην σύντομη ενημέρωσή του προς τους βουλευτές, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας τη θέση, που διατύπωσε, στη χθεσινή του ομιλία, σύμφωνα με την οποία μία δεύτερη αποτυχία της στρατηγικής εφόδου πρός την εξουσία, θα δημιουργήσει στον ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά προβλήματα, καθώς όλα θα πρέπει «να ξαναγραφούν από την αρχή».

Παλαιότερα άρθρα:

6 απαντήσεις στο “Ασυμβίβαστο βουλευτών- υποψηφίων ευρωβουλευτών με νομοθετική ρύθμιση, επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ”

  1. 899281 251088Beneficial info and exceptional style you got here! I want to thank you for sharing your suggestions and putting the time into the stuff you publish! Wonderful function! 593837

Σχολιάστε