Γέμισε… φάρμακα τον Στουρνάρα ο Σαμαράς

Διαβάστε επίσης

Για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου την Παρασκευή ο Γιάννης Στουρνάρας, αλλά η επίσκεψή του εξελίχθηκε σε… ιατρική κατά κάποιο τρόπο, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο υπουργός Οικονομικών πήγε στο Μαξίμου για να ενημερώσει τον Αντώνη Σαμαρά για την πορεία των τριών θεμάτων με τα οποία ασχολείται, δηλαδή το δημόσιο χρέος, το λαθρεμπόριο καυσίμων και τις ιδιωτικοποιήσεις. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης όμως, ο πρωθυπουργός παρατήρησε κάτι στη φωνή του κ. Στουρνάρα και τότε τον αιφνιδίασε.

Όταν ο υπουργός τον ενημέρωσε πως ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, ο κ. Σαμαράς του έδωσε μία πρόχειρη λύση. «Κάτσε σε μία καρέκλα και περίμενε», του είπε σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ενώ άνοιξε το συρτάρι του γραφείου του και του έδωσε δύο αντιβηχικά και ένα αντιπυρετικό: «Είναι δικά μου, αλλά τώρα δεν τα χρειάζομαι. Κράτα το κουτί, σ΄ το χαρίζω», του είπε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σίγουρα δεν θα του λείψουν, αφού ο κ. Στουρνάρας παρατήρησε ότι το συρτάρι ήταν γεμάτο με φάρμακα για τη φαρυγγίτιδα.

Ο υπουργός πάντως, πήρε μια άδεια δύο ημερών για να ξεκουραστεί. Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, αυτές τις ημέρες αδείας, τις πέρασε διαβάζοντας βιβλία για το διεθνές τραπεζικό σύστημα, των συγγραφέων Τσαρλς Καλομοίρη και Στέφεν Χάμπερ.

Παλαιότερα άρθρα: