Γαμήλια δεξίωση για … άστεγους!

Διαβάστε επίσης

Όταν η κόρη του Γουίλι και της Κάρολ από την Ατλάντα της Τζόρτζια
αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο της 40 μέρες πριν από την τελετή και αφού όλα ήταν κανονισμένα, πήραν μια μεγάλη απόφαση.

Αντί να ακυρώσουν τα πάντα και να χάσουν την προκαταβολή για τη δεξίωση, προτίμησαν να αλλάξουν απλώς τη λίστα καλεσμένων …. και να προσκαλέσουν 200 άστεγους!

«Και ενώ ήμασταν έτοιμοι να ακυρώσουμε τα πάντα, είχαμε ένα όραμα», αναφέρει η Κάρολ. «Η ιδέα ήταν του συζύγου μου. Εκείνος σκέφτηκε να καλέσουμε την οργάνωση Hosea Feed the Hungry, που σιτίζει άστεγους».

«Όταν τηλεφωνήσαμε να τους πούμε την ιδέα μας, νόμιζαν ότι πρόκειται για φάρσα», λέει η Κάρολ. Στη συνέχεια, όμως, η Κάρολ τους εξήγησε την κατάσταση και κανόνισαν μία συνάντηση για να τους αποδείξουν τις καλές τους προθέσεις.

Η δεξίωση πράγματι έγινε, με λεωφορεία να μεταφέρουν τους 200 άστεγους, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, στην υπερπολυτελή αίθουσα.

«Όλα τα πιάτα άδειασαν. Δεν έμεινε τίποτα. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Πολλές φορές θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα, ενώ αυτοί οι άνθρωποι όχι.»

«Είναι οικογένειες της μεσαίας τάξης που βρέθηκαν στο δρόμο λόγω της οικονομικής κρίσης», αναφέρει η Κάρολ. «Ήταν μια πολύ συγκινητική δεξίωση».

Η ίδια η κόρη δήλωσε ότι παρά τη στεναχώρια της, ένιωσε μεγάλη ανακούφιση για τη χαρά που πρόσφερε σε τόσους ανθρώπους.

Παλαιότερα άρθρα: