Γκάφα ολκής απ’ το Associated Press- Δημοσίευσε ότι το αεροσκάφος που μετέφερε τις σορούς των θυμάτων του Boeing των Malaysia Airlines συνετρίβη

Διαβάστε επίσης

Απίστευτο και μακάβριο είναι το λάθος που έκανε σήμερα το Associated Press! Το πρακτορείο μετέδωσε, ότι το αεροπλάνο που μετέφερε στην Ολλανδία τις σορούς των επιβατών του μοιράιου Boeing που φέρεται να κατερρίφθη στο Ντόνετσκ, συνετρίβη στο αεροδρόμιο Αϊντχόβεν!

«Εκτακτη επικαιρότητα: Ολλανδικό στρατιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε τις σορούς από την πτήση 17 της Malaysia Airlines συνετρίβη κατά την προσγείωση στο Αϊντχόβεν», ήταν η ανάρτηση του Associated Press. Μερικά λεπτά αργότερα και αφού ο κόσμος στα social media είχε ήδη αρχίσει να αναρωτιέται αν η μοίρα χτύπησε ξανά, το πρακτορείο διόρθωσε διευκρινίζοντας ότι το στρατιωτικό αεροπλάνο προσγειώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λάθος έγινε ενώ παράλληλα μεταδίδονταν και οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα αεροπορική τραγωδία στο Ταϊβάν, αν και αυτό δεν σημαίνει πως το Associated Press δεν διέπραξε μία μακάβρια γκάφα.

Παλαιότερα άρθρα: