Δήμος Παλλήνης: Φαβορί και αουτσάιντερ

Διαβάστε επίσης

Στον Δήμο Παλλήνης διαφαίνεται, από αρκετά δημοσκοπικά ευρήματα διαφόρων εταιρειών μέχρι στιγμής, ότι ο νυν Δήμαρχος Θ. Ζούτσος – ο οποίος να υπενθυμίσουμε ότι είχε εκλεγεί πανηγυρικά το 2010 με 64% – δεν θα έχει πρόβλημα στην επανεκλογή του.

Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν μία ελαφριά πτώση του στην περιοχή της Παλλήνης, παρά την ύπαρξη των δύο ανθυποψηφίων του που προέρχονται από εκεί, η οποία όμως εξισορροπείται πλήρως από την σημαντική αύξηση των δυνάμεων του στον Γέρακα και την Ανθούσα (74% και 58% στις προηγούμενες εκλογές).

Οι συνδυασμοί που παλεύουν για την δεύτερη θέση που ενδεχόμενα θα οδηγήσει στον Β γύρο της 25ης Μαΐου, εάν δεν κριθούν όλα την πρώτη Κυριακή, είναι αυτοί του κ. Π. Μερτύρη (Νέα Δημοκρατία) και του κ. Κ. Μπάκα (ΔΗΜΑΡ – στελέχη προσκείμενα στην Ντόρα Μπακογιάννη), οι οποίοι όμως δεν αναπτύσσουν την απαραίτητη δυναμική για να “χτυπήσουν” τον κ Θ. Ζούτσο και δεν παρουσιάζονται ικανοί να του στερήσουν την πρωτιά.

Σε κάθε περίπτωση και κατά κοινή σχεδόν ομολογία της πλειοψηφίας των συμμετεχόντων στις έρευνες, φαίνεται ότι οι πολίτες είναι αρκετά έως πολύ ευχαριστημένοι από το έργο της Δημοτικής Αρχής στους τομείς καθαριότητας, υποδομών και κυρίως στους επιτυχημένους χειρισμούς της στο σημαντικό θέμα της αποχέτευσης που απασχολεί τους κατοίκους όλης της περιοχής.

Παλαιότερα άρθρα: