“Δεν με χτύπησε ο προπονητής μου”- “Δεν τον χαστούκισα ποτέ, η θέση της κάμερας ξεγελά”

Διαβάστε επίσης

Σε διάψευση του περιστατικού που καταγράφηκε από τις κάμερες (δείτε εδώ) έσπευσαν ο 17χρονος καλαθοσφαιριστής της Εθνικής Εφήβων, Αντώνης Κόνιαρης και ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεωδόρου, με δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Ο νεαρός παίκτης της γαλανόλευκης τόνισε πως δεν τον χτύπησε ποτέ ο προπονητής του και πως η εικόνα ξεγελά.

«Σχετικά με το δήθεν περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον μου, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ο προπονητής μου δεν με χτύπησε ΠΟΤΕ. Είναι φανερό ότι η εικόνα ξεγελά. Μου έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν με χτύπησε. Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας στηρίξουν κι όχι μετά από μία πολύ σημαντική νίκη να συζητάμε για πράγματα που δεν έχουν συμβεί».

Ενώ από την άλλη πλευρά, ο κόουτς του αντιπρωσοπευτικού μας συγκροτήματος ισχυρίστηκε πως δεν θα χαστούκιζε ποτέ αθλητή και ειδικά ένα παιδί, αναφέροντας μάλιστα πως έχει μάρτυρά του τον παίκτη.

«Με αφορμή video που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με δείχνουν δήθεν να χτυπάω αθλητή της Εθνικής Εφήβων, οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε θα χτυπούσα αθλητή και ειδικά ένα παιδί 18 ετών. Το χέρι μου έκανε κίνηση στον αέρα από τον εκνευρισμό μου και δεν τον χαστούκισα ποτέ όπως μπορεί κάποιον να ξεγελά η θέση της κάμερας. Μάρτυράς μου είναι ο αθλητής».

Παλαιότερα άρθρα: