Διπλός αγώνας δρόμου στις Σέρρες με ρεκόρ συμμετοχών

Διαβάστε επίσης

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου στην πόλη των Σερρών ο 5ος ανοικτός αγώνας αντοχής «voreia ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23km» και  o 3ος «ΣΙΡΡΙΣ ΒΟΛΤΑ RUN 5km»

Ρεκορ συμμετοχών

Εκατοντάδες Σερραίοι και Σερραίες όλων των ηλικιών πήραν μέρος στον αγώνα στέλνοντας το μήνυμα «ο αθλητισμός είναι ζωή».  180 δρομείς μετείχαν στον αγώνα των 23 χιλιομέτρων και 350  σε αυτόν των 5 χιλιομέτρων, που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος Μαραθονοδρόμων ν.Σερρών με τη μπύρα Voreia και το καφέ ΒΟΛΤΑ.

Τιμώμενο πρόσωπο

Τιμώμενο πρόσωπο στους αγώνες ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μαραθωνοδρόμους, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής  Τάσος Ψαθάς  (με το 2.15 στη Σεούλ το 1987) που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή Βασίλη Παραμανίδη.

Οι νικητές του «voreia ΣΙΡΡΙΣ CHALLENGE 23km»

Στον αγώνα των 23 χιλιομέτρων πρώτος τερμάτισε ο Ελληνοπολωνός Γιάτσεκ Μπόκοτς με 1.25.31, δεύτερος ο Κοσμάς Πλακετάς με 1.26.24 και τρίτος ο Σερραίος Μιχάλη Σουγιουλτζόγλου με 1.26.53.

Στις γυναίκες 1η ήταν η Σερραία Φωτεινή Δάπκα με 1.53.29, δεύτερη την Λορέτα Ρετσινένκο με 1.54.05 και τρίτη την Σερραία Έφη Παπαδοπούλου με 1.55.38.

Ολοι νικητές στα 5 χιλιόμετρα

Στον αγώνα των 5χιλιομέτρων πήραν μέρος άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών. Γονείς με τα παιδιά τους ή ακόμα και σε καροτσάκια, αθλητές ΑΜΕΑ, ομάδες από διάφορους εργασιακούς χώρους. Ξεχωριστή συγκίνηση σκόρπισαν τα παιδιά της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ που συμμετείχαν και αυτά στους αγώνες

Παλαιότερα άρθρα: