Η καλύτερη δουλειά: Ψάχνουν άνθρωπο να επισκεφθεί τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του κόσμου

Διαβάστε επίσης

Το όνειρό σας είναι να ζείτε σαν εκατομμυριούχος χωρίς, όμως, να κάνετε και κάτι κοπιαστικό; Τότε μπορείτε να κάνετε αίτηση πρόσληψης σε τουριστικό γραφείο πολυτελών ταξιδιών του Λονδίνου, που αναζητά άνθρωπο να γυρνά στα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου και να γράφει κριτικές.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο επί ενα χρόνο και θα μείνει στα πολυτελέστερα θέρετρα που υπάρχουν. Αν κανείς από μόνος του έκανε κάτι τέτοιο, θα σπαταλούσε συνολικά το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων, αφού θα χρειαζόταν, για παράδειγμα, να ξοδέψει 126.000 λίρες την εβδομάδα για να μείνει στο Velaa Private Island ή 37,500 λίρες τη βραδιά για να μείνει Necker Island.

Οσο για τα προσόντα των υποψηφίων… Δεν απαιτούνται πτυχία και μεταπτυχιακά. Οι υποψήφιοι χρειάζεται να έχουν πάθος για τα ταξίδια, γνώσεις και εμπειρία από διαμονή σε ξενοδοχεία, να είναι κοινωνικοί, διακριτικοί, απαιτητικοί, εύγλωττοι και να έχουν άποψη όσον αφορά το φαγητό, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Οι αιτήσεις γίνονται στον ιστότοπο VeryFirstTo.com/job, όπου θα χρειαστεί να εξηγήσετε σε 65 λέξεις γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ταξίδι.

Παλαιότερα άρθρα: