Η Μίνα Αρναούτη αποκάλεσε “γραφική” την Έλενα Ακρίτα

Διαβάστε επίσης

Μια ιδιαίτερα… αιχμηρή ανάρτηση έκανε η Μίνα Αρναούτη, σχολιάζοντας τη γνωστή δημοσιογράφο και πρώην παρουσιάστρια Έλενα Ακρίτα και τα όσα εκείνη έγραψε για το προσφυγικό.

Η Μίνα Αρναούτη ζει μόνιμα στη Λέσβο, ένα από τα νησιά που έχουν δεχτεί μεγάλες ροές προσφυγών και μεταναστών και προφανώς δεν της άρεσε καθόλου ένα σχόλιο που έκανε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook.

Η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα έγραψε στις 29 Φεβρουαρίου έγραψε στο Facebook :

“Αγαπητοί δημοσιογράφοι της πλάκας, αθλητικοί και μη, όταν δεν έχει εξεταστεί η αίτηση ασύλου κάποιου δεν ξέρετε αν είναι “μετανάστης ή πρόσφυγας”, είναι αιτών άσυλο, έχει δικαιώματα, έχουμε υποχρέωση απέναντι του να βοηθήσουμε.

Στα σύνορα αυτή τη στιγμή δεν ξέρετε καν τι είναι οι άνθρωποι, και περιγράφοντας το θέμα σαν πολεμικοί ανταποκριτές, με λέξεις όπως “ορδές”, “εισβολή”, “χάος”, “κίνδυνος” καταπατατε τόσο τη δεοντολογία σας, όσο και σπερνετε ρατσισμό και ξενοφοβία.

Ο κλάδος σας ξύνει τον πάτο καθημερινά.”.

Και αυτή την ανάρτηση έσπευσε μέρες μετά να σχολιάσει η Μίνα Αρναούτη με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση.

«Η Έλενα Ακρίτα πόσο γραφική! Η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά! Δεν ξέρουμε αν είναι μετανάστης ή πρόσφυγας κάποιος που δεν έχει εξεταστεί το αίτημα ασύλου του λέει .Που έκανε αίτημα; Σε παράνομη είσοδο με πέτρες; Και αν έρθει ένας και σας κυνηγάει γυμνός με το μόριο του έξω μη τρέξετε !!! Μπορεί απλά να είναι επιδειξίας και όχι βιαστής! Και σε κάθε περίπτωση μπορεί να του πέφτει το παντελόνι! Δεν κατηγορούμε κανέναν!»

Παλαιότερα άρθρα: