Η πιο όμορφη φυλακισμένη του κόσμου λέει πως θα φωτογραφιζόταν γυμνή αν το ζητούσε ο Χιου Χέφνερ

Διαβάστε επίσης

H Μέγκαν Σίμονς έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή ως η πιο όμορφη φυλακισμένη του κόσμου. Η νεαρή κοπέλα, και μητέρα 4 παιδιών, συνελήφθη τις αρχές το 2010 στη Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή οδηγούσε υπό την επήρρεια αλκοόλ. Η φωτογραφία της εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με σχόλια θαυμασμού αλλά και χιουμοριστικά σχόλια, ενώ έγινε viral σε λίγες ώρες.

Δεκάδες ήταν οι δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν μαζί της για να κανονίσουν μια συνέντευξη, ενώ οι επαγγελματικές προτάσεις “έπεσαν” σαν τη βροχή. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως δεν θα αρνιόταν ακόμα και μια πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αν ερχόταν βέβαια από τον ίδιο τον Χιου Χέφνερ.

Ωστόσο η φήμη και η διασημότητάς της είχε και αρνητικές συνέπειες, καθώς διάφοροι επιχείρησαν να εκμεταλευτούν τη διάσημη πλέον φωτογραφία της σύλληψής της.

Η ιστοσελίδα InstantCheckmate.com χρησιμοποίησε έτσι την εικόνα της, δίχως να λάβει την άδεια της Σίμονς και έτσι τώρα η “πιο όμορφη φυλακισμένη” αποφάσισε να μηνύσει το site και να ζητήσει αποζημίωση.

Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χρήσεις της φωτογραφίας της από τους απλούς χρήστες του διαδικτύου, αυτή τη φορά το συγκεκριμένο site είχε καθαρά εμπορικούς σκοπούς.

Παλαιότερα άρθρα: