Η PRAKSIS στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

Διαβάστε επίσης

Η PRAKSIS για πρώτη φορά φέτος, συμπορεύεται με τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, και σας καλεί να κάνουμε όλοι μαζί 5,10,42 χιλιόμετρα PRAKSIS ζωής, στις 6 Απριλίου, στοχεύοντας στην προώθηση αθλητικού πνεύματος, αλλά και κοινωνικής προσφοράς.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στην ομάδα μας φορώντας τη μπλούζα της PRAKSIS, προσφέροντας ένα μέρος από το ποσό του εισιτηρίου στην κάλυψη αναγκών ευάλωτων πληθυσμιακά ομάδων που εξυπηρετεί η οργάνωση. Συγκεκριμένα, 5 ευρώ από κάθε συμμετοχή ενισχύουν το έργο της PRAKSIS.

Το κόστος εγγραφής/άτομο με την ομάδα της PRAKSIS είναι:

· Μαραθώνιος 42 χλμ: 30 ευρώ

· Αγώνας Δρόμου Υγείας 10 χλμ: 15 ευρώ

· Αγώνας Δρόμου Υγείας 5 χλμ: 15 ευρώ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται στο Πολυιατρείο της οργάνωσης (Αρκαδιουπόλεως 1 & Αγ. Δημητρίου), Δευτέρα – Πέμπτη 09.00 – 17.00 και Παρασκευή 09.00 – 15.00. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2310 550223/ 556145, ή ηλεκτρονικά στο mail: angelakatsi@gmail.com

Επίσης στo πλαίσιο του 9ου Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος δίνουμε το φάρμακο που δεν χρειαζόμαστε για την ενίσχυση των προγραμμάτων της ΜΚΟ PRAKSIS. Συγκεκριμένα, τις ημέρες των εγγραφών συμμετοχής (4-5 Απριλίου) στο περίπτερο της PRAKSIS στο Λευκό Πύργο, αλλά και σε 4 διαφορετικά σημεία των διαδρομών του μαραθωνίου στις 6 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τα φάρμακα που δεν χρειάζονται.

Στην PRAKSIS η δυνατότητα χορήγησης φαρμάκων στους ωφελούμενους, βασίζεται μόνο στην προσφορά πολιτών και ιδιωτών. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μία εκκαθάριση στο προσωπικό φαρμακείο του σπιτιού σας, θα ωφελήσει πολλούς συνανθρώπους μας. Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει φάρμακα, ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί οι ημερομηνίες λήξης να έχουν έναν χρονικό ορίζοντα πέραν του έτους.

Δίνοντας φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε κάνουμε PRAKSIS αλληλεγγύης και ανθρωπισμού.

Παλαιότερα άρθρα: