Κοπέλα 24 ετών δεν έχει φάει τίποτα για έναν ολόκληρο χρόνο (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Η ιστορία της 24χρονης Emma Duffy πραγματικά σοκάρει, αφού η νεαρή κοπέλα από την ηλικία των 8 ετών πάσχει από νευρική ανορεξία. Μάλιστα έφτασε στο σημείο επί ένα χρόνο να μην έχει φάει απολύτως τίποτα, με αποτέλεσμα τώρα να τρέφεται με ορό.

Όλα ξεκίνησαν όταν πήγαινε τρίτη δημοτικού και η δασκάλα της αποκάλεσε μια συμμαθήτρια της χοντρή.

«Μου είπε πως μετά το σχόλιο που έκανε η δασκάλα για τη σωματική διάπλαση μιας άλλης κοπέλας, άρχισε μαζί με μια φίλη της να προσέχουν το τι τρώνε. Όμως όλο αυτό γρήγορα μετατράπηκε σε εμμονή για την Emma, καθορίζοντας την μετέπειτα ζωή της.» αναφέρει στην Daily Mail η μητέρα της 24χρονης προσθέτοντας «Πολλοί θα πουν πως φταίω εγώ που η κόρη μου έγινε ανορεξική, όμως αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι πως ενώ μπορούσαν να την τσεκάρω την ώρα που έτρωγε, μετά δεν μπορούσα να ξέρω αν κάνει κρυφά από εμένα εμετό.»

«Η Emma λόγω της ανορεξίας είναι τελείως διαφορετική. Είναι επιθετική πολύ και μας φωνάζει. Φαίνονται τα κόκκαλά της και τα μαλλιά της πέφτουν. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν είναι κάτι απλό. Πρόκειται για μια ασθένεια του μυαλού…», προσθέτει η μητέρα της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Παλαιότερα άρθρα: