Μαριώ: Το παιδί μου, δεν είναι του συζύγου μου

Διαβάστε επίσης

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε -σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της- πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια. «Το παιδί που μεγαλώνω με τον άνδρα μου δεν είναι δικό του» είπε λίγο πολύ και άφησε τους πάντες άφωνους.

Ο λόγος για την Μαριώ, η οποία σε συνέντευξή της στη real αποκάλυψε πως μόλις πριν από δυόμιση χρόνια η κόρη της έμαθε από την ίδια πως δεν ήταν παιδί του συζύγου της.

Οταν ζητήθηκε από την τραγουδίστρια να αποκάλύψει μια τρέλα που έχει κάνει για ένα αρσενικό είπε: «Δεν ήταν τρέλα ήταν απόφαση, τότε που αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, την κόρη μου. Ήταν καρπός μιας πολύς μεγάλης αγάπης. Την αποκάλυψη αυτή την έκανα στην κόρη μου πριν από δυόμισι χρόνια».

Οπως εξήγησε ο σύζυγός της γνώριζε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του, αλλά όχι και η κόρη της. Οσο για την απόφασή της να της το αποκαλύψει, η ρεμπέτισα διηγείται: «Ήρθε η στιγμή που μαλώσαμε άσχημα με τον άντρα μου και ξεκλείδωσα το στόμα μου. Με ρώτησε η κόρη μου: «Γιατί, μανούλα, κάθε φορά που μαλώνει με το μπαμπά, του λες ότι αυτό το παιδί σου το πλήρωσες χρυσό και δείχνεις εμένα; Τι εννοείς;» Και της είπα: «Μαρίνα μου πιάσε κάθισμα και θα σου πω, αγάπη μου. Δεν είναι ο μπαμπάς σου αυτός. Ο δικός σου ήταν κι εκείνος Πόντιος, λεγόταν Ευμένης και καταγόταν από την Πτολεμαΐδα, αλλά οι γονείς του δε με θέλανε γιατί έπαιζα ακορντεόν και τραγουδούσα». Πάγωσε το κορίτσι, μου είπε: «Εγώ έχω για πατέρα μου αυτόν που γνώρισα σε όλα μου τα χρόνια. Και το μόνο που θέλω είναι μη μαλώνετε».

Παλαιότερα άρθρα: