Μετά τα SAG… ο Χοακίν Φίνιξ πήγε σε σφαγείο γουρουνιών (pics)

Διαβάστε επίσης

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της τελετής απονομής των φετινών βραβείων SAG, όπου κέρδισε το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο «Joker», ο Χοακίν Φίνιξ δεν πήγε στο μεγάλο πάρτι του Netflix, αλλά κατευθύνθηκε σε ολονυχτία ακτιβιστών έξω από σφαγείο ζώων.

Εκεί, φορώντας ακόμη το tuxedo του, μαζί με τους άλλους ακτιβιστές, έδινε νερό στα γουρούνια που οδηγούνταν για σφαγή και διαμαρτυρόταν μαζί με άλλους ακτιβιστές .

«Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πραγματικά τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες στη βιομηχανία κρέατος και γαλακτομικών προϊόντων. Εμείς που έχουμε δει ακριβώς τι γίνεται, έχουμε την ηθική υποχρέωση να μιλήσουμε για αυτό και να το παρουσιάσουμε όπως ακριβώς είναι» δήλωσε ο 45χρονος σταρ, αναφερόμενος στην παρουσία του στη διαμαρτυρία.

https://www.instagram.com/p/B7i7-z3l0kF/?utm_source=ig_embed

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χοακίν Φίνιξ μετέχει σε διαμαρτυρίες του L.A. Animal Save. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Χοακίν Φίνιξ είχε μετάσχει σε μία από τις διαμαρτυρίες που διοργανώνει η Τζέιν Φόντα για το κλίμα, στα σκαλιά του Καπιτωλίου, στην Ουάσινγκτον και είχε συλληφθεί.

https://www.instagram.com/p/B7h5lA6pRVa/?utm_source=ig_embed

Παλαιότερα άρθρα: