Νέα εταιρεία για την υγεία και το φάρμακο

Διαβάστε επίσης

Μια νέα εταιρεία επικοινωνίας, η PHOCUS, με εξειδίκευση στον ιατροφαρμακευτικό τομέα ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά.

Η PHOCUS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων σε εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας και του φαρμάκου.

Ιδρυτής είναι ο Ανδρέας Μπόνης, έμπειρο στέλεχος της αγοράς, που επί σειρά ετών συνεργάζεται με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου. Η ομάδα της PHOCUS αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες – στελέχη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, ειδικούς συμβούλους σε θέματα πολιτικής και οικονομικών της υγείας, επιστημονικούς συνεργάτες, κειμενογράφους, art directors και digital content managers.

H PHOCUS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες καλύπτουν τους εξής τομείς: Corporate Communications, Brand Communications, Healthcare Professional & Patient Advocacy, Public & Government Affairs, Market Access, Digital Communications, Research & Data Insights, Creative Design.

Με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας της εταιρίας, ο Ανδρέας Μπόνης δήλωσε:«Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες του ιατροφαρμακευτικού κλάδου σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σύνθετο περιβάλλον, δημιουργήσαμε τη PHOCUS με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στρατηγικής και επικοινωνίας, στοχευμένα και αποτελεσματικά. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε τρεις άξονες: Expertise – Integration – Customization. Διαθέτουμε ανθρώπους με τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε διαφορετικά γνωστικά πεδία, ώστε να προσφέρουμε το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ η ευέλικτη εσωτερική δομή της εταιρίας μάς επιτρέπει – ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου – να οργανώνουμε την κατάλληλη ομάδα εργασίας βάσει του πεδίου ειδίκευσης των στελεχών μας. Με τον τρόπο αυτό σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα επικοινωνίας προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες των πελατών μας διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή, αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή τους».

Παλαιότερα άρθρα: