Νέα πνοή με μουσική στην Αρχαία Αγορά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση ζωντάνεψε σήμερα το πρωί την Ρωμαϊκή Αγορά, αφού στο Ωδείο της Αρχαίας Αγοράς η Ορχήστρα Νέων από το Calw της νότιας Γερμανίας έδωσε μία από τις τρεις συνολικά προγραμματισμένες συναυλίες της για τη Θεσσαλονίκη.

Η Ορχήστρα, που έφτασε στην πόλη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, εδρεύει στη Βάδη-Βυρτεμβέργη και αποτελείται από μια ομάδα 49 νέων μουσικών, μαθητές και φοιτητές, ηλικίας 15 έως 26 ετών. Μία ξεχωριστή μπάντα χάλκινων και πνευστών κυρίως, που το ρεπερτόριο της χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο και παράλληλα συμφωνικό μουσικό ύφος, η Ορχήστρα έδωσε νέα πνοή σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία στο κοινό της Θεσσαλονίκης που είχε την τύχη να την παρακολουθήσει

Όπως αναφέρει η parallaximag.gr, η Ορχήστρα θα πραγματοποιήσει και τη δεύτερη της συναυλία απόψε στις 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, αλλά και το Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και άλλους νέους μουσικούς της περιοχής στη Νέα Παραλία, κοντά στο Άγαλμα του Μ. Αλέξανδρου, στις 19.00. Και όλες οι εκδηλώσεις, φυσικά, με απόλυτα ελεύθερη είσοδο.

Δείτε τις ΦΩΤΟ και το VIDEO:

Παλαιότερα άρθρα: