Ο “καλύτερος γείτονας του κόσμου” κάνει τον γύρο των social media

Διαβάστε επίσης

Τον γύρο των social media κάνει ένα γράμμα καλωσορίσματος που απήθυνε ένοικος πολυκατοικίας στη νέα του γειτόνισσα που μόλις μετακόμισε εκεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο γράμμα περιέχονται χρήσιμες συμβουλές, χρήσιμα τηλέφωνα, ακόμα και πληροφορίες για το πότε μαζεύονται τα σκουπίδια.

“Όταν έρθει ο χειμώνας και αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την θέρμανση να μου το πεις. Θα σε βοηθήσω σε ό,τι χρειαστείς», γράφει μεταξύ άλλων.

Και συνεχίζει: «Ο προηγούμενος ένοικος προσπαθούσε μια ολόκληρη μέρα να ζεστάνει το σπίτι του. Όχι ότι είναι δύσκολο αλλά εγω το κάνω εδώ και χρόνια και ξέρω τα κόλπα..»

Η καινούρια ένοικος ανέβασε το γράμμα στο Facebook για να δείξει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους.

Ο γείτονας, ονομάζεται Chris, και ενημερώνει σε άλλο σημείο του γράμματος ότι μπορεί έξω να υπάρχει μόνο μια βρύση αλλά μπορεί να την χρησιμοποιεί όποτε θέλει!

Οι λεπτομέρειες που δίνει είναι απίστευτες. Για παράδειγμα ενημερώνει τη νεα γειτόνισσα ότι είναι κωφός από το ένα αυτί οπότε αν κάποιες φορές έχει δυνατά την τηλεόραση να του το πει να την χαμηλώσει αν την ενοχλεί.

Τέλος, της λέει ότι επειδή ξέρει ότι με την τρέλα της μετακόμισης θα δυσκολευτεί να μαγειρέψει, το πρώτο δείπνο το κερνάει εκείνος! Και της επισυνάπτει μάλιστα μια δωροεπιταγή για ένα τοπικό εστιατόριο.

Παλαιότερα άρθρα: