Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει βόλτα με το υποβρύχιό του

Διαβάστε επίσης

Ακόμα και το ρόλο του…καπετάνιου σε υποβρύχιο υποδύεται ο ηγέτης της Βορείου Κορέας για να δείξει στην πατρίδα του αλλά και την διεθνή κοινότητα τις άριστες ικανότητές του στο να δαμάζει -εκτός από το λαό του- και τα …κύματα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο νεαρότερος ηγέτης στον κόσμο, μετά τον εξάψαλμο στους επιστήμονες κατά την επίσκεψή του στη Μετεωρολογική Υπηρεσία της χώρας αναφορικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και τις αστοχίες στις προβλέψεις τους για τον καιρό, φόρεσε το καλύτερο του χαμόγελό του και ποζάρε στο φακό αυτή τη φορά επιβαίνοντας σε υποβρύχιο.

Ένας οργισμένος Κιμ έδωσε τη θέση του σε έναν χαμογελαστό Κιμ με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τα μοναδικά στυγμιότυπα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν τα κάνει όλα. Προσεύχεται καθημερινά για να πείσει την βαρύτητα να παραμείνει στη Γη, προσφανώς την έχει πείσει, κάνει εκκαθαρίσεις με συνοπτικές διαδικασίες εξοντώνοντας όλους όσοι τον αμφισβητούν, πίνει μεγάλες ποσότητες κόκκινου κρασιού και καπνίζει μανιωδώς (από την ηλικία των 14 ετών, κρυφά από τους γονείς του).

Παλαιότερα άρθρα: