Ο κόσμος οδηγεί τον ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε με το απόλυτο σε νίκες μια εβδομάδα με τρεις αναμετρήσεις στην έδρα του, στις οποίες η όποια αποτυχία σε αποτέλεσμα θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές «πληγές» στην προσπάθεια για την απόκτηση αγωνιστικής σταθερότητας.

Η Λεωφόρος είναι δύναμη για το νέο Παναθηναϊκό, αλλά όχι για τους λόγους που θα περίμεναν πολλοί. Δεν είναι η «καυτή» έδρα και δεν παίρνει τα ματς ο κόσμος επειδή «κοχλάζει» το γήπεδο. Η ομάδα παίρνει μεγάλο κουράγιο και ώθηση από το γεγονός ότι οι οπαδοί της δεν της προσθέτουν παραπάνω στρες.

Δικαιώματα για αμφισβήτηση και γκρίνιες έχει δώσει ο Παναθηναϊκός με την απόδοσή του, αλλά δεν έχει ακούσει αποδοκιμασία και δεν έχει δεχθεί τέτοιου είδους πίεση από το κοινό του.

Με υπομονή ήρθε η νίκη επί του ΟΦΗ, με τον Εργοτέλη στο Κύπελλο ο κόσμος περίμενε μέχρι το 90 για τη νίκη, με τον Αστέρα ήρθαν και τα πρώτα χειροκροτήματα πραγματικής ικανοποίησης για τη βελτίωση της ομάδας.

Δεν έχει περάσει καιρός από τη συντριβή στη Νέα Σμύρνη ή τη φτωχή εμφάνιση στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Πάρα πολύ σύντομα οι κριτικές για τον αδύναμο Παναθηναϊκό και η αμφιβολία ότι αυτός ο προπονητής και αυτή η ομάδα μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από το μέτριο, έχουν δώσει τη θέση τους στην πίστη ότι δημιουργείται ένα δυνατό και σκληρό σύνολο. Κι ο ΠΑΟ είναι ήδη τρίτος στη βαθμολογία και ανταγωνίζεται τον ΠΑΟΚ, βάζοντάς του και μεγάλη πίεση ενόψει του ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής στην Τούμπα.

Με τους παίκτες που έχει, ειδικά από τη μέση και μπροστά, όπως τον Πράνιτς, τον Μπεργκ, τον Ατζαγκούν, τον Φιγκερόα, τον Κλωναρίδη, ο Παναθηναίκός είναι ικανός πλέον να ευχαριστήσει ουσιαστικά τους φίλους του για την καθοριστική συμπαράστασή τους, με καλύτερα ματς και περισσότερο θέαμα στη συνέχεια.

Παλαιότερα άρθρα: