Ο Μπλούμπεργκ εγκατέλειψε την κούρσα για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών

Διαβάστε επίσης

ην προεδρική κούρσα των υποψηφίων των Δημοκρατικών εγκατέλειψε ο Μάικ Μπλούμπεργκ, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα στις προκριματικές εκλογές της Σούπερ Τρίτης.

«Τρεις μήνες πριν, εισήλθα στην κούρσα για την προεδρεία για να κερδίσω τον Ντόναλτ Τραμπ», ανέφερε ο Μπλούμπεργκ σε δήλωσή του.

«Σήμερα εγκαταλείπω τον αγώνα για τον ίδιο λόγο: για να νικήσω τον Ντόναλντ Τραμπ -καθώς είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι εάν μείνω ο στόχος θα γινόταν δυσκολότερος».

Μετά την εγκατάλειψη της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Μπλούμπεργκ ανακοίνωσε τη στήριξή του στον πρώην αντιπρόεδρο Τζό Μπάιντεν.

«Πάντα πιστευα πως η νίκη επί του Τραμπ ξεκινά με την ένωση πίσω από τον υποψήφιο με τις καλύτερες πιθανότητες να το πετύχει. Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία, είναι ξεκάθαρο ότι ο υποψήφιος είναι ο φίλος μου και ο σπουδαίος Αμερικανός, Τζο Μπάιντεν», ανέφερε ο Μπλούμπεργκ, στη δήλωσή του.

«Γνωρίζω τον Μπάιντεν για πολύ καιρό. Ξέρω την ευπρέπειά του, την ειλικρίνειά του και τη δέσμευσή του στα θέματα που είναι τόσο σημαντικά για την πατρίδα μας -συμπεριλαμβανομένων της ασφάλειας της οπλοκατοχής, του συστήματος υγείας, της κλιματικής αλλαγής και καλών δουλειών».

ΠΗΓΗ: Sputnik.gr

Παλαιότερα άρθρα: