Ο Joker εισβάλλει στο Mortal Kombat 11

Διαβάστε επίσης

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Jokermania είχε κάνει την εμφάνισή της σε ολόκληρο τον πλανήτη. Άπαντες κινούμασταν στους ρυθμούς του και δεν υπήρχε μέρα που να μην ακουστεί το όνομά του ως αναφορά για το οτιδήποτε. Μάθαμε την πραγματική αλήθεια πίσω από τον χαρακτήρα του, την εξαντλητική διατροφή του Joaquin Phoenix που τον μετέτρεψε σε Joker, την διαχρονική πολυτέλειά του, την άγνωστη ιστορία παιδοφιλίας και το πως σπάει ταμεία και στο Pornhub.

Ήταν παντού. Δεν μπορούσες να του ξεφύγεις. Σε σημείο που έκλεινες τα μάτια και ένιωθες πως τον βλέπεις μπροστά σου ή άκουγες το σατανικό του γέλιο. Αλήθεια πόσο Joker μπορεί ν’ αντέξει η καθημερινότητά μας; Μάλλον αρκετή σύμφωνα με την NetherRealm Studios, η οποία αποφάσισε να τον φέρει και στην gaming ζωή μας.

Ο αιώνιος εχθρός του Batman κάνει την εμφάνισή του στο Mortal Kombat 11 σε μία επιλογή που δεν μας παραξένεψε, καθώς αυτή η απόφαση είχε γίνει γνωστή από το 2019. Ωστόσο η είσοδος του επιβεβαιώθηκε, καθώς η εταιρεία αποκάλυψε το πρώτο trailer με τον χαρακτήρα, ο οποίος θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 4 Φεβρουαρίου ενώ από τις 28 Ιανουαρίου υπάρχει Early Access για τους πιο ανυπόμονους.

Τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως πρόκειται για έναν αρκετά… θανάσιμο χαρακτήρα με πολλαπλά εργαλεία στην διάθεσή του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Mortal Combat 11 κυκλοφορεί για PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch και Google Stadia.

Παλαιότερα άρθρα: