Ο καιρός: Η πρόγνωση για την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Διαβάστε επίσης

Μικρή εξασθένιση των βοριάδων και ηλιοφάνεια με αρκετή ζέστη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Κυριακή 9 Ιουλίου. Σποραδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, ενώ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.\

Η θερμοκρασία την Κυριακή θα κυμανθεί από 22 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 18 έως 36 στη βόρεια Ελλάδα, 20 έως 36 και τοπικά 37 στη δυτική Ελλάδα, 18 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια φτάνοντας τα 4 και τοπικά στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ

Αττική

Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη αναμένουνε στην Αττική την Κυριακή. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς στην Αθήνα, ενώ οι άνεμοι θα είναι κυρίως βορειοανατολικοί έως 3 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα 4 με 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες σποραδικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μετά το μεσημέρι όπου και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 4 μποφόρ.

 

 

Παλαιότερα άρθρα: