Ο TAP έχει έρθει στην Ελλάδα για να μείνει

Ο TAP έχει έρθει στην Ελλάδα για να μείνει
Διαβάστε επίσης

Έτσι με κάθε τρόπο επιδιώκει την ανάπτυξη συνεργασιών με ελληνικές εταιρίες προκειμένου να δημιουργήσει στενούς δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών από τις οποίες θα διέλθει ο αγωγός φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία διαχείρισης του TAP έκανε ένα ακόμη «άνοιγμα» στις εταιρίες της Βόρειας Ελλάδας, με πρόσκληση που απηύθυνε σε περισσότερα από 25 περιφερειακά και τοπικά Τεχνικά και Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια, αλλά και επιχειρηματικούς φορείς. Η Trans Adriatice Pipeline (TAP) ζητά συνδρομή, για την εξεύρεση εταιριών που θα μπορούσαν να είναι υπεργολάβοι, ή προμηθευτές του έργου.

Το αίτημα αυτό. αποτελεί κεντρικό στοιχείο του Προγράμματος Εκπαίδευσης και Ενίσχυσης Δυνατοτήτων που σχεδιάζει ο TAP για πιθανούς προμηθευτές μιας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών. Το πρόγραμμα, βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας για περισσότερο από έναν χρόνο σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία Kantor Management Consultants έχει μέχρι στιγμής εντοπίσει περίπου 1.000 εταιρείες με τις οποίες θα μπορούσε να συνεργαστεί ο TAP.

Όπως αναφέρει ο Ρίκαρντ Σκούφιας, διευθυντής του ΤΑΡ για την Ελλάδα, η εταιρία του, επιθυμεί να οικοδομήσει μακρόχρονες συνεργασίες με ελληνικές εταιρίες ώστε να εξασφαλιστεί η υλοποίηση του αγωγού προς όφελος όλων των εμπλεκομένων. Έτσι η πρόσκληση που απηύθυνε αποτελεί ακόμη ένα βήμα στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεργασίας με την τοπική κοινωνία για την εξεύρεση πιθανών εταίρων.

Παλαιότερα άρθρα:

11 απαντήσεις στο “Ο TAP έχει έρθει στην Ελλάδα για να μείνει”

  1. Θέλει να προσλάβει κόσμο από Ελληνες του εξωτερικου ..αλλα οι μισθοί πού δίνει είναι μισθοί Ινδίας

  2. 561260 612972Outstanding read, I just passed this onto a friend who was performing some research on that. And he actually bought me lunch since I discovered it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch! 201933

Σχολιάστε