Πάρτι υπέρ του Τραμπ στην Αθήνα -«Θα τον επανεκλέξουμε και σε όποιον δεν αρέσει ξύδι»

Διαβάστε επίσης

Μια ιδιότυπη… φιέστα έστησαν τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα για την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, σε καφέ – μπαρ στην περιοχή του Ελληνικού και ξεκίνησε με την ομιλία Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, μετά την αθώωσή του, στις 4 Φεβρουαρίου.

Οπως τονιζόταν στην πρόσκληση της εκδήλωσης για τον Ντόναλντ Τραμπ, «η λήξη της απέλπιδας απόπειρας των πολιτικών μας αντιπάλων σηματοδοτεί και την ουσιαστική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ που εφαλτήριο έχει το τέλος της φαρσοκωμωδίας με την δήθεν παραπομπή του Προέδρου μας».
Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Ελληνες οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, φρόντισαν μάλιστα να έχουν ως «χαλί» μουσική… country στο πάρτι.

Και η Ραχήλ Μακρή στην εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ
Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για τον Ντόναλντ Τραμπ ήταν και η Ραχήλ Μακρή, η οποία φωτογραφήθηκε με τα μέλη του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες από το πάρτι για την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ, με φόντο το σύνθημα “4 more years” (τέσσερα ακόμη χρόνια) στον προτζέκτορα:

Επανεκλογή Τραμπ και «σε όποιον δεν αρέσει ξύδι!»
Η κεντρική ομιλία στο πάρτι για τον Ντόναλντ Τραμπ στην Αθήνα έγινε από τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα. Ο κ. Κωνσταντίνου, στην ομιλία του, εξήγησε ότι η οργάνωση, μεταξύ άλλων, στοχεύει στη διευκόλυνση Αμερικανών πολιτών που βρίσκονται στην Ελλάδα ώστε να ψηφίζουν στις αμερικανικές εκλογές «για να μείνει πρώτο κόμμα το Ρεπουμπλικανικό».

Πέραν αυτού, το Παράρτημα λειτουργεί ως helpdesk για φορολογικά, εργασιακά και άλλα θέματα για Αμερικανούς πολίτες, ενώ διοργανώνει σεμινάρια και συνέδρια για θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δυο λαών. Ο βασικός στόχος των «ντόπιων» υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ είναι άλλος. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου «κάθε οικογένεια στην Ελλάδα έχει συγγενείς στις ΗΠΑ και επηρεάζει θετικά ή αρνητικά το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ».

Καταλήγοντας, ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου είπε: «Για τις ΗΠΑ το σύνθημά μας είναι “Keep America Great” και για την Ελλάδα “κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά”. […]. Και πάμε για τον Νοέμβριο Ντόναλντ Τραμπ ξανά. Και σε όποιον δεν αρέσει ξύδι».

parartima-trampikon-ellada-2 (Custom)

parartima-trampikon-ellada-6 (Custom)

Παλαιότερα άρθρα: