Πανικό προκάλεσε φωτογραφία της Ριάνα στο Instragram

rihanna
Διαβάστε επίσης

Μια φωτογραφία της Ριάνα στο Instagram προκάλεσε τη σύλληψη δύο ανδρών στην Ταϊλάνδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που επισκέφθηκε το Πουκέτ στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουρνέ της, φωτογραφήθηκε με έναν πίθηκο, ο οποίος απειλείται με εξαφάνιση. Στην Ταϊλάνδη όμως υπάρχει νόμος που απαγορεύει τη χρέωση τουριστών για φωτογράφηση με ζώα που είναι υπό εξαφάνιση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο άνδρες ηλικίας 16 και 20 ετών.

Εκτός όμως από τη σύλληψη των δύο ανδρών, η διάσημη τραγουδίστρια έθεσε σε κίνδυνο και τη ζωή της. Ο loris είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος γιατί όταν βρίσκεται σε άμυνα παράγει μια χημική ουσία που μαζί με το σάλιο μπορεί να προκαλέσει ισχυρή τοξική αντίδραση στον άνθρωπο και να προκαλέσει τον θάνατό του.

Η φωτογραφία όπως είναι λογικό πυροδότησε πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το θέμα κυκλοφόρησε και στην Ταϊλάνδη, όπου οι αρχές ζήτησαν την άμεση διερεύνηση του ζητήματος και τη σύλληψη των υπευθύνων.

Δεν έχουν ακόμη ασκηθεί κατηγορίες στους δύο άνδρες, ενώ τα δύο γλυκά πιθηκάκια θα μεταφερθούν σε παραπλήσιο εθνικό πάρκο.

Παλαιότερα άρθρα:

8 απαντήσεις στο “Πανικό προκάλεσε φωτογραφία της Ριάνα στο Instragram”

  1. 389388 364605Beging with the entire wales properly before just about any planking. Our own wales can easily compilation of calculated forums those thickness analysts could be the comparable to some with the shell planking along with more significant damage so that they project after dark planking. planking 5295

Σχολιάστε