Ποια είναι η μελαχρινή που έπεισε τον Σαμαρά να βγάλουν selfie μαζί; (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Με περισσή άνεση πλησίασε τον πρωθυπουργό και του ζήτησε να βγάλουν μια selfie, γεγονός που αποδέχθηκε προσφέροντας το πιο μεγάλο χαμόγελό του. Η γοητευτική μελαχρινή Γιώτα (Παναγιώτα) Τριγώνη είναι μια γυναίκα που ξέρει να πετυχαίνει αυτό που θέλει, άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως είναι μια επιτυχημένη οδοντίατρος έχοντας στο πελατολόγιο της πλήθος επωνύμων όπως οι Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Σπαλιάρας.

Κόρη οδοντιάτρου, ακολούθησε τη βήματα του πατέρα της, σπούδασε στην Αθήνα, την Αυστρία και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κοσμοπολίτικο Λος Αντζελες. Γυρίζοντας την περίμεναν τα αδέλφια της, επίσης οδοντίατροι, και μαζί τους άνοιξε ιατρείο, εστιάζοντας η ίδια στην αισθητική των δοντιών. Μια ειδικότητα περιζήτητη πλέον, κυρίως στο χώρο των καλλιτεχνών και γενικών των δημοσίων προσώπων.

Τα φώτα της δημοσιότητας άρχισε να τα απασχολεί, όμως, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα που διαπρέπει στη Γαλλία. Σύμφωνα με την Εspresso χώρισε μαζί του στέλνοντάς του ένα SMS. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο, με τον οποίο σύντομα χώρισε, ενώ αυτή την εποχή οι φήμες λένε πως έχει σχέση με τον κυβερνητικό εκρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Την ενδιαφέρει η πολιτική και υπήρξε για μια εποχή τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τα Δωδεκάνησα. Ομως, μια σειρά φωτογραφιών που έκανε σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης, ενόχλησε κάποιους κομματικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί. Επρόκειτο, όμως, για ξενοδοχείο στο οποίο ήταν μέτοχος η ίδια. Οπως δήλωνε τον περασμένο Ιούλιο στην Espresso: ««Να ξεκαθαρίσουμε πως στην ξενοδοχειακή αυτή επιχείρηση στην Τουρκία είμαι μέτοχος και όχι ένα μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε απλώς για μια διαφημιστική καμπάνια.

Οι φωτογραφίες αυτές έχουν τραβηχτεί πριν από έναν χρόνο και όχι φέτος. Αποτελούν λοιπόν μέρος μιας επαγγελματικής φωτογράφησης που κάναμε μετά από απόφαση όλων των μετόχων που επιθυμούσαν εγώ να είμαι το βασικό πρόσωπο. Ολη αυτή η καμπάνια, όπως και το βίντεο, απασχόλησαν και προβλήθηκαν μόνο στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα. Τώρα αν εγώ κάνω προβολή της Κωνσταντινούπολης, τότε όλα τα κανάλια με τα τουρκικά σίριαλ που μας παρουσιάζουν καθημερινά τι κάνουν; Για να καταλάβω κι εγώ… Ουδέποτε έκανα προβολή στην Τουρκία με τον τρόπο που κάποιοι θέλουν να εννοούν και να πιστεύουν. Τη μοναδική προβολή που έχω κάνει είναι στη χώρα μου μέσα από την έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου με τον τίτλο “Athens through my eyes”. Με κατηγόρησαν ακόμη και πως μέσα από αυτή την έκθεση της φωτογράφου Αννας Γαλανού εγώ προβάλλω τον εαυτό μου.

Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να ασχολούμαι με ό,τι λέει ο καθένας που εκπροσωπεί τα δικά του συμφέροντα. Παραιτήθηκα λοιπόν από τομεάρχης αφού θεωρώ πως δεν μπορώ εγώ να ακυρώσω και να απαξιώσω τη δουλειά μου στην Κωνσταντινούπολη και όχι μόνο με αφορμή τα καθήκοντά μου. Παραιτούμαι γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Η επιχείρηση αυτή είναι και δική μου. Δεν έχει να κάνει με προβολή της Κωνσταντινούπολης, αλλά με την προβολή του ξενοδοχείου που ένα κομμάτι του είναι και δικό μου. Συνεχίζω την προώθηση της έκθεσης σε όλη την Ευρώπη. Δεν με σταματάει κάτι, ενώ σε ό,τι αφορά τις πολιτικές μου δραστηριότητες, εξακολουθούν να με απασχολούν, ενώ σύντομα θα ανακοινώσω και τη νέα μου θέση».

Παλαιότερα άρθρα: