Ράδιο Αρβύλα: Τέλος η εκπομπή από τον ΣΚΑΙ

Διαβάστε επίσης

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» πως λύθηκε η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Στην ανακοίνωσή του, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρει: «Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ» και συνεχίζει για το μέλλον της εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα». «Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο» σημειώνεται στην ανακοίνωση του «Ράδιο Αρβύλα».

Στην ανακοίνωση η ομάδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αφήνει αιχμές ενάντια στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για τον τρόπο, όπως ισχυρίζονται, επενέβαιναν στην θεματολογία τους. «Όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση» αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Θυμίζουμε πως πριν από τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με την πληροφόρηση από τον ΣΚΑΪ, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα έβγαινε στον αέρα του σταθμού μετά τις γιορτές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει το παραμικρό για προβλήματα στη σχέση των δύο πλευρών.

Κατόπιν της ανακοίνωσης, οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» δεν θα στεγαστούν στον ΣΚΑΪ εφεξής, χωρίς να είναι γνωστό αν και σε ποια τηλεοπτική στέγη θα κατευθυνθούν.

Η ανακοίνωση της ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» για τον ΣΚΑΪ
«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα»

Παλαιότερα άρθρα: