Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Διαβάστε επίσης

Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα:

Κριός

Θα είστε πιο δεκτικοί στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας με σκοπό την καλύτερη κατανόηση. Μην αφήνετε την σιωπή να υπάρχει επάνω σας. Κάντε τις σωστές ερωτήσεις. Σήμερα θα είστε πιο δεκτικοί και ανθρώπινοι από ότι συνήθως. Μην εκμεταλλεύεστε την εμπιστοσύνη των άλλων γύρω σας

Ταύρος

Τα ιδανικά σας είναι πολύ υψηλά. Θα είναι καλή ιδέα να επικεντρωθείτε στο να δημιουργήσετε γέφυρες ανάμεσα στα ιδανικά και την πραγματικότητα. Μην μένετε κοντά στην απογοήτευση. Θα πρέπει να κάνετε ένα μεγάλο βήμα πριν βγάλετε συμπεράσματα. Υπάρχει ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί

Δίδυμοι

Θα έχετε μεγάλη τύχη αν είστε ελεύθεροι. Οι συναντήσεις σας θα είναι πολύ ευχάριστες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε. Ο ουρανός είναι καθαρός. Να περιμένετε σήμερα την ύπαρξη έντονων συναισθημάτων. Προσπαθήστε να τα κατευθύνετε χωρίς να πληγώσετε τους γύρω σας.

Καρκίνος

Μην είστε απόλυτοι σήμερα. Θα είναι καλύτερα να φθάσετε σε έναν συμβιβασμό από το να προχωρήσετε σε εντάσεις. Μπορείτε να πάρετε ότι θέλετε και ταυτόχρονα να κάνετε και τον/την σύντροφό σας χαρούμενο. Δεν θα έχετε την ευκαιρία να σκεφθείτε πόσο λίγο ελεύθερο χρόνο έχετε. Όλα τα σχέδιά σας απαιτούν την προσοχή σας.

Λέων

Θα χρειαστείτε την αναγνώριση του/της συντρόφου σας περισσότερο από ποτέ για να αποδείξετε την γοητεία σας. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε το τι εννοείτε. Είστε πολύ γοητευτικοί σήμερα. Τα άτομα που αγαπάτε θα είναι στο επίκεντρο σήμερα. Η δίψα σας για ζωή θα σας κατακτήσει πλήρως.

Παρθένος

Αν είστε ελεύθεροι θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να βελτιώσετε την ζωή σας. Η ζωτικότητά σας ίσως σας οδηγήσει σε υπερβολές. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις. Είστε πιο πρόθυμοι απέναντι στους άλλους. Οι συμβουλές σας θα εκτιμηθούν πολύ.

Ζυγός

Οι καταστάσεις είναι στο πλευρό σας. Θα δείξουν ότι η υπομονή σας θα ανταμειφθεί πολύ. Οι ερωτήσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας είναι στο πρόγραμμά σας. Η προσοχή σας θα αιχμαλωτιστεί από τολμηρά σχέδια σήμερα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις πράξεις σας.

Σκορπιός

Αν παίξετε το παιχνίδι του/της συντρόφου σας θα είστε σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Μην φοβάστε τίποτα καθώς θα κερδίσετε σε πάθος και συναισθηματική ασφάλεια. Η ζωή σας θα είναι πιο εύκολη σήμερα και θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε χωρίς περιορισμούς.

Τοξότης

Μην μένετε κολλημένοι στα αρνητικά συναισθήματα σήμερα. Μιλήστε στον/στην σύντροφό σας. Όποια και να είναι η κατάστασή σας θα πρέπει να εκφραστείτε πλήρως ώστε να προχωρήσετε σωστά. Η επικοινωνία θα σας βοηθήσει να τελειοποιήσετε τα μελλοντικά σχέδιά σας. Να είστε δεκτικοί απέναντι στους άλλους. Οι δύσκολες συζητήσεις θα είναι παραγωγικές.

Αιγόκερως

Έχετε μια μεγάλη ανάγκη να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή και να την βελτιώσετε. Θα είναι καλή ιδέα να εξετάσετε προσεκτικά τις ανασφάλειες σας που πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Θα δείτε ότι είχατε δίκιο που ήσασταν επιφυλακτικοί. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας.

Υδροχόος

Μια συζήτηση θα είναι πολύ θετική και θα σας κάνει να δείτε τα πάντα διαφορετικά. Θα οδηγηθείτε από τα συναισθήματά σας και θα ξέρετε πως πρέπει να δράσετε με σωστό τρόπο. Θα σας είναι εύκολο να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας. Είναι καιρός να ασχοληθείτε με τις χαλαρωτικές δραστηριότητες που έχετε ξεχάσει.

Ιχθύες

Δεν θα ταλαιπωρηθείτε για να εκφράσετε ότι θέλετε σήμερα. Θα είστε γοητευτικοί και η επιτυχία σας θα είναι εύκολη. Θα έχετε νέες κατακτήσεις. Να είστε φυσικοί και αυθεντικοί. Ο αλτρουισμός σας θα βάλει τέρμα σε μια διαμάχη. Θα αναζητάτε την ηρεμία και αυτό θα σας προσφέρει τύχη.

Παλαιότερα άρθρα: