Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε, σήμερα, στην καλή συνεργασία με τους άλλους και σε νέες επαφές, που μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Μέσω της καλής επικοινωνίας, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε καλύτερα τους άλλους και να παρουσιάσετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να βελτιώσετε αρκετά, την αποδοτικότητά σας. Εστιάστε σε νέες ιδέες και συνεργασίες, αλλά και στους στόχους σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αποδοτικοί γίνεται, σήμερα. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά και να αλλάξετε καταστάσεις που υπάρχουν, στον τομέα των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές, σήμερα, ζητώντας την υποστήριξη των άλλων, όταν αυτό χρειάζεται. Αν κάποια άτομα σας συμβουλεύσουν για κάποια σημαντικά ζητήματα ή κάνετε συζητήσεις, καλό είναι να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν και να αντλήσετε το καλύτερο από αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα με οικογενειακά σας πρόσωπα, αρκεί να μιλήσετε ουσιαστικά μαζί τους, χωρίς να μεταφέρετε την ένταση που έχετε για τα οικονομικά σας, μέσα στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα που υπάρχουν στον οικονομικό σας τομέα, ιδιαίτερα αν αφορά και τρίτους. Εστιάστε στην καλή κοινωνικότητά σας, η Σελήνη αυξάνει τον μαγνητισμό σας, αλλά και την επικοινωνία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, σήμερα, είναι οι συνεργασίες σας που μπορεί να μην είναι τόσο ευνοϊκές. Θα πρέπει να κινηθείτε πιο διαλλακτικά. Εστιάστε στην καλή επικοινωνία μεταξύ σας, ώστε να προχωρήσετε σημαντικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, εστιάστε στους στόχους σας και όχι σε άτομα που μπορεί να είναι αρνητικά, απέναντί σας. Με καλή διάθεση, αποφύγετε εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις. Στις προσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμβουλευτείτε άτομα τα οποία εμπιστεύεστε, ώστε να χειριστείτε καλύτερα όσα σήμερα μπορεί να σας μπερδεύουν ή να σας είναι δυσκολεύσουν. Σε συζητήσεις, προσπαθήστε να κρατήσετε τις σκέψεις σας σε ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις, καλό είναι να τις ξεκαθαρίσετε και να μιλήσετε γι’ αυτές, σήμερα, ώστε να έρθετε κοντά με όσους έχετε απομακρυνθεί. Στα επαγγελματικά σας, κάποια θέματα θα είναι αρκετά δύσκολα, ειδικά στις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να ανταπεξέλθετε με περισσότερη διαλλακτικότητα, αλλά και ευελιξία σε ζητήματα οικονομικών υποθέσεων. Προσπαθήστε να εξετάσετε καλύτερα, θέματα που αφορούν εκκρεμότητες, αφού μπορείτε να βρείτε μία καλύτερη λύση και να προχωρήσετε καλύτερα οικονομικά σας ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να περάσετε καλές στιγμές με όσους αγαπάτε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, ευκολότερα. Προσπαθήστε να βάλετε γερές βάσεις, σε νέες σχέσεις που έχετε δημιουργήσει. Εστιάστε στην καλή επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον τομέα των σχέσεών σας και ειδικά με κοντινά σας πρόσωπα, σήμερα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να σκεφτείτε περισσότερο πώς θέλετε να κινήσετε κάποια πράγματα. Το καλύτερο είναι να μην βιαστείτε και να εξετάσετε καλύτερα, καθυστερήσεις ή εμπόδια που υπάρχουν.

Παλαιότερα άρθρα: