Τα ζώδια της Κυριακής 1 Μαρτίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις, αλλά και ζητήματα μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στις προσωπικές σας σχέσεις, σίγουρα θα έρθουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με περισσότερη αποφασιστικότητα.


 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, μπορείτε να την ανανεώσετε, αλλά και να βελτιώσετε σημαντικά ζητήματα, σήμερα. Είναι σημαντικό να συζητήσετε περισσότερο, αλλά και να βρείτε τον τρόπο να ξεκαθαρίσετε θέματα που υπάρχουν, με όσους αγαπάτε.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, μπορείτε να ακούσετε περισσότερο τους άλλους, αλλά και να μοιραστείτε όσα σας απασχολούν. Κάθε προσπάθεια από μέρους σας, θα μετρήσει πολύ και μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα βοηθήσουν πολύ να σας κατανοήσουν οι άλλοι και να βιώσετε με καλύτερο τρόπο, τις σχέσεις σας. Να θυμάστε ότι οποιαδήποτε απόφαση και πράξη, σήμερα, μετράει πολύ, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.


 

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να βρείτε τον τρόπο να αλλάξετε, την πορεία των οικονομικών σας. Προσέξτε, σήμερα, μην βιαστείτε, καθώς δεν ευνοούνται τα έξοδα. Σκεφτείτε καλά νέες σας κινήσεις και πάρτε τις κατάλληλες συμβουλές, όμως μην βασιστείτε σε γρήγορες λύσεις.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας και να κινηθείτε πιο σταθερά, για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Σήμερα, ασχοληθείτε περισσότερο και με τις σχέσεις σας και ιδιαίτερα με τις οικογενειακές, που πρέπει να ισορροπήσουν πλέον.


 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, σκεφτείτε με περισσότερη αισιοδοξία. Αποφύγετε το άγχος και βελτιώστε την σωματική σας υγεία, κάνοντας ήπιες δραστηριότητες που μπορούν να σας χαλαρώσουν και να ισορροπήσουν, την ενέργεια στο σώμα σας.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να εστιάστε σε όσα θέλετε να πετύχετε. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Τα εμπόδια ή οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με περισσότερη υπομονή, αλλά και επιμονή.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις συνεργασίες σας, βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να συνεργαστείτε σωστά με τους άλλους και προχωρήστε μόνο με όσους μπορείτε να αποδώσετε καλά. Αποφύγετε νέες συνεργασίες, αν δεν είστε σίγουροι.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, κάντε ένα βήμα πίσω όπου χρειάζεται και προσπαθήστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, με όσους είναι σημαντικοί για σας. Βελτιώστε την διάθεσή σας και την ψυχολογία σας και ξεκουραστείτε περισσότερο.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά, δυσκολίες που υπάρχουν στην ζωή σας. Μπορείτε να δείτε νέες προοπτικές και να δημιουργήσετε καλές προϋποθέσεις, για όσα θέλετε να κάνετε, ειδικά στα ερωτικά σας.


 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, συζητήστε περισσότερο με κοντινά σας πρόσωπα και βελτιώστε τις σχέσεις σας, κρατώντας θετική στάση. Θέματα που αφορούν το σπίτι σας και την οικογένειά σας, θα έρθουν στο προσκήνιο. Αποφύγετε αποφάσεις, ειδικά για οικονομικά θέματα.

Παλαιότερα άρθρα: