Τα ζώδια της Μεγάλης Τρίτης 23ης Απριλίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΚριοί, η τάση να μεγαλοποιείτε τα πράγματα, σας απομακρύνει από τους στόχους σας και σας κάνει αναποτελεσματικούς. Κλείστε τα αυτιά σας σε γνώμες τρίτων, που στοχεύουν στην εξασθένησή σας. Καρκίνοι, η αυτοπεποίθηση απομακρύνει τις ανησυχίες σας και τις τοποθετεί σε σημεία που είναι αντιμετωπίσιμα. Χρησιμοποιήστε την ως εργαλείο, για να κατακτήσετε επιθυμίες και ιδέες, που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Παρθένοι, η καταναλωτική σας διάθεση, στοχεύει στην ψυχική σας ευεξία, εφόσον αισθάνεστε ότι θα βελτιώσει την εικόνα σας. Βάλτε τα όρια σας και μην παρασυρθείτε από υπερβολικές καταχρήσεις, οι οποίες θα σας βγάλουν από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΚΡΙΟΣ

Παρασκηνιακά θέματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν, θα έρθουν στο προσκήνιο και ίσως συμμετέχετε στην ανάλυσή τους. Θέματα που θα έρθουν στο φως, θα έχουν ένα αντίκτυπο στις σχέσεις σας και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας ακόμα περισσότερο. Κρατήστε τις σκέψεις σας προσγειωμένες, ώστε να βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, να δείξετε τα αγνά σας συναισθήματα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι έντονη και αυτό σας δημιουργεί μία αυτοπεποίθηση και παράλληλα μία ενεργητικότητα. Τα δώρα από καρδιάς, θα δείξουν τα αληθινά συναισθήματα που τρέφετε προς το πρόσωπό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιπλέον υποχρεώσεις, που έχετε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν απορροφήσει τις σκέψεις και ίσως έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα τον οικονομικό σας τομέα. Σήμερα λοιπόν, θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να κινηθείτε ενεργά, για να τακτοποιήσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πιέσεις που έχετε δεχθεί στο παρελθόν, έχουν δημιουργήσει μία παθητικότητα έναντι των σχεδίων που έχετε προγραμματίσει. Η διασκέδαση με τους φίλους σας είναι μία διέξοδο, να επαναφέρετε την ψυχολογία σας στα πρώτα στάδια. Μην διοχετεύετε λάθος, την ενέργειά σας.

ΛΕΩΝ

Οι κόντρες και οι εντάσεις που συμβαίνουν στο κοντινό σας περιβάλλον, έχουν σταθεί εμπόδιο στην ενεργοποίηση νέων σχεδίων. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από όλο αυτό το αρνητικό κλίμα και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, σε θέματα που αφορούν την σταδιοδρομία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργάνωση και η μεθοδικότητα, θα σας βοηθήσει να μην ξεπεράσετε τα όρια που έχετε θέσει, για να μπορέσετε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Η συμπαράσταση των άλλων γύρω σας, θα μπορέσει να σας δώσει το έναυσμα να συνεχίσετε με δυναμισμό και αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα μπορέσετε να εκπέμψετε την προσωπική σας ακτινοβολία προς το γύρω περιβάλλον και τα πράγματα, θα πάρουν μία νέα τροπή. Η δοτικότητα του χαρακτήρα σας, εμφανίζεται έντονα και η αίσθηση του χιούμορ σας δημιουργεί μία ανάλαφρη εικόνα, κάνοντας σας να περάσετε ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και να μην δώσετε συνέχεια, σε συζητήσεις σοβαρού τύπου, διότι δεν είστε στην κατάλληλη θέση να τις χειριστείτε σωστά. Μην αφήσετε την κυκλοθυμική συμπεριφορά, να σας χαλάσει την ημέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απλά μιλήστε για πιο ανάλαφρα ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αρνητικές σκέψεις και οι βιαστικές αποφάσεις, δεν βοηθούν σε θέματα κρυφών καταστάσεων, ώστε να βγάλετε τα κατάλληλα συμπεράσματα. Έχετε την τάση να σας προσελκύει η περιπέτεια και το άγνωστο, αλλά θα πρέπει να κρατάτε τις ισορροπίες στα ανάλογα θέματα όταν αυτά χάνουν τον έλεγχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συζητήσεις που θα γίνουν με τρίτους, θα σας δώσουν το έναυσμα να σκεφτείτε κάτι νέο και να προχωρήσετε στα σχέδιά σας. Η επιχειρηματικότητά σας, είναι προσόν του χαρακτήρα σας και ξέρετε να την χειρίζεστε, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο εκμετάλλευσης από αρνητικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαναστατική σας συμπεριφορά και η αγάπη σας για το νέο, δημιουργούν μία ένωση του συντηρητικού με την πρωτοτυπία. Η μέρα λοιπόν, σας ευνοεί να πάρετε τέτοιου είδους αποφάσεις και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Προσοχή όμως, στα υπέρμετρα πράγματα και στις επιπόλαιες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, τα πράγματα γύρω σας, δείχνουν θετικά και ότι έχει περάσει η ένταση που πιθανώς υπήρξε μέχρι τώρα. Η μοναχικότητα, είναι αυτό που θα σας φέρει σε επαφή με τα όνειρα σας και θα τα βάλετε σε σειρά, για να τα κατακτήσετε.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: