Τα ζώδια της Πέμπτης 26ης Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

 pappas konstantinos zodia

Δίδυμοι, η μέρα, σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις για να χαράξετε ένα νέο μονοπάτι στην ζωή σας. Λέοντες, προσπαθήστε, να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία χωρίς να ανατρέξετε σε αρνητικά θέματα που σας έχουν πληγώσει. Ζυγοί, τα θέματα της εργασίας σας απαιτούν συγκέντρωση και ψυχραιμία. Ίσως υπάρξουν μικρές διαφωνίες, που θα επηρεάσουν το κλίμα και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε επιφυλακτικοί.

ΚΡΙΟΣ

Στα καθημερινά σας ζητήματα, θα πρέπει να είστε πιο προσηλωμένοι και να μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας κυβερνούν. Θα έχετε την ευκαιρία να τα οργανώσετε με καλύτερο τρόπο, φτάνει να μην χάσετε τον έλεγχο. Την αυθεντικότητα του χαρακτήρα σας, θα πρέπει να την προστατεύσετε και να μην την αφήνετε εκτεθειμένη, σε κάθε αρνητική πρόθεση των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλετε να δείξετε την πρωτότυπη σκέψη σας, αυτό όμως θα πρέπει να έχει μία βάση. Ακολουθήστε το πνεύμα ελευθερίας που σας διέπει, προχωρήστε όμως με σταθερά βήματα. Η σταθερότητά σας και η οργανωμένη σκέψη σας, θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ψυχρή συμπεριφορά, μπορεί να υπάρξει από μέρους σας προς τον σύντροφό σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Αποφύγετε συζητήσεις, αν θεωρήσετε ότι θα έχουν αρνητική εξέλιξη. Η αναζήτηση των επιθυμιών σας, θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς, χωρίς να αφήνετε περιθώρια σε τρίτους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση στον επαγγελματικό σας τομέα, καλό είναι να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Η συνειδητοποίηση των λαθών σας, θα σας οδηγήσει να αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές. Λάβετε υπόψιν σας, πριν ενεργήσετε τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει μέχρι σήμερα.

ΛΕΩΝ

Η υπερβολική ευαισθησία που δείχνετε σε προσωπικά σας θέματα, αφήνουν το περιθώριο εκμετάλλευσης από τρίτα άτομα. Μείνετε μόνοι και εστιάστε σε αυτό που θέλετε να κάνετε, χωρίς να έρχεστε συνεχώς σε αντιπαράθεση με τις επιθυμίες σας. Απλά ακούστε την καρδιά σας. Μέσα από αυτά, θα δείτε την θετική πλευρά και θα αλλάξετε τις καταστάσεις σε βάθος χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας, την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων, μην αποφασίσετε να ολοκληρώσετε σήμερα σχέδια ή να ξεκινήσετε κάτι νέο. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε και αποφασίστε σε περίοδο που είστε πιο ήρεμοι. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να ηρεμήσετε και να καθορίσετε τα επόμενα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποιες απαντήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, που θα αλλάξουν την οπτική που είχατε μέχρι σήμερα. Ίσως, παίξουν σημαντικό ρόλο οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στο παρελθόν και αυτές, να επηρεάσουν αρκετά το αποτέλεσμα του σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα έχετε την διάθεση να κάνετε νέες επαφές και να συνευρεθείτε με καινούργια πρόσωπα. Αυτό, θα σας μεταφέρει περισσότερη αισιοδοξία και θα σας δώσει την δύναμη να τα καταφέρετε. Η ευελιξία, θα σας βοηθήσει να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχοσύνθεση σας δεν είναι κατάλληλη αυτή την περίοδο, για να πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν την μελλοντική σας πορεία. Ίσως, έχετε ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν. Σήμερα, πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας και στη διατροφή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη, σας απασχολεί έντονα σήμερα και θα προσπαθήσετε να κάνετε μία καινούργια αρχή. Τις συμφωνίες και τις συνεργασίες που υπάρχουν στο προσκήνιο, μπορείτε να τις χειριστείτε και να φέρετε θετικά αποτελέσματα. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, μην αφήσετε τρίτους να σας επηρεάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φροντίστε περισσότερο οικονομικά θέματα σήμερα και αποφύγετε περιττά έξοδα. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να κάνετε νέες αγορές, όμως θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού, γιατί αυτό θα επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε συναντήσεις με άτομα που έχουν μία εριστική συμπεριφορά, διότι οι συζητήσεις που θα προκύψουν θα είναι αρκετά έντονες. Θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, σήμερα, εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε συναντήσεις. Η ψυχραιμία, είναι το στοιχείο που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: