Τα ζώδια της Πέμπτης 3ης Οκτωβρίου 2019

zodia new
Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodia

Ταύροι, σήμερα θα εστιάσετε σε νέες συνεργασίες που θέλετε να κάνετε. Η παρατήρηση και η εξακρίβωση των συναισθημάτων των ατόμων που θα συνεργαστείτε απέναντί σας, θα σας ξεκαθαρίσει τα βήματα που πρέπει να κάνετε. Μείνετε επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας. Σκορπιοί, η ψυχολογία σας δεν βοηθάει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από λεπτομερείς αναλύσεις. Υδροχόοι, οι παρορμητικές σκέψεις και ενέργειες, μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά σας. Θυμηθείτε ότι τρίτα πρόσωπα, μπορούν να κρίνουν την συμπεριφορά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, θα φέρει στην επιφάνεια κρυφές καταστάσεις, με τις οποίες εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας επηρεάσουν, διότι θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις. Αποστασιοποιηθείτε από κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις και μείνετε λίγο μόνοι, για να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι αρκετά καλή, εσείς όμως δεν θα πρέπει να είστε χαλαροί σε συζητήσεις σοβαρών θεμάτων. Η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε μία μετέωρη κατάσταση και ίσως, θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στα συναισθήματα των άλλων γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μετακινήσεις ή τα ταξίδια που έχετε στο μυαλό σας, μπορεί να καθυστερήσουν και αυτό θα σας επηρεάσει συναισθηματικά. Δεν χρειάζεται να νιώθετε απογοητευμένοι, απλά το γεγονός αυτό θέλει να σας επιστήσει την προσοχή στην επίλυση των καθημερινών εκκρεμοτήτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δυναμική σας στάση σήμερα, θα ωθήσει σε καλό δρόμο θέματα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα. Η ολοκλήρωση θεμάτων που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση ή νομικά ζητήματα, θα ανανεώσει την διάθεσή σας. Μην αφήσετε το άγχος όμως, να σας καταβάλλει και να δημιουργήσει εμπόδια για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΛΕΩΝ

Η υπερβολική σας ευαισθησία, είναι το στοιχείο που θα σας απομακρύνει από στόχους και σχέδια. Η στροφή σας προς το σπίτι ή άτομα που νιώθετε περισσότερο κοντά σας, θα σας χαρίσουν μία ανάσα στην ψυχολογία σας. Μπορείτε να καλέσετε φίλους και να συζητήσετε θέματα που είναι ανάλαφρα και θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις. Καλύτερα να τις αποφύγετε. Ασχοληθείτε με ζητήματα, που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η σωματική άσκηση σήμερα, μπορεί να βοηθήσει να αποβάλλετε το στρες.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η ερωτική σας ζωή μπορεί να περάσει από μία μικρή δοκιμασία αντοχής στον χρόνο. Η συμπεριφορά σας λοιπόν, θα πρέπει να είναι ήρεμη. Η θαλπωρή του σπιτιού ή ένας χώρος που σας κάνει να νιώθετε ευχάριστα, θα βοηθήσει αρκετά στις συζητήσεις που θα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διασκέδαση και τα πρωτότυπα πράγματα, θα βελτιώσουν την διάθεσή σας σήμερα. Η ψυχραιμία και η αυτοκυριαρχία σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, στο πως θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις και τις εξελίξεις. Να είστε προσεκτικοί ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συζητήσεις που θα προκύψουν με άτομα από το κοντινό ή οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα όρια, ώστε να μην εξελιχθούν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Οι εντάσεις μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να δείτε με περισσότερη αντικειμενικότητα κάποια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορείτε να δεχθείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις, που θα έχετε την ευκαιρία να τις αξιοποιήσετε για την πρόοδό σας. Η δυναμική σας παρουσία, θα διαφοροποιήσει την εικόνα σας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε με ευκολία νέα σχέδια που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επεξεργαστείτε τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε μία τάξη. Έτσι, θα μπορέσετε να αποκτήσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε και θα βγείτε από δύσκολες καταστάσεις. Ο εκνευρισμός και οι εντάσεις, δεν βοηθούν στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι νέοι έρωτες είναι σήμερα στις αναζητήσεις σας και αυτό, σας δίνει μία αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η διασκέδαση και οι έξοδοι, είναι κάτι που θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε ευχάριστα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και απομακρυνθείτε από καταστάσεις ρουτίνας.

Παλαιότερα άρθρα:

2 απαντήσεις στο “Τα ζώδια της Πέμπτης 3ης Οκτωβρίου 2019”

  1. 44103 341217Oh my goodness! a wonderful post dude. Thanks However My business is experiencing concern with ur rss . Do not know why Struggling to join it. Is there anybody acquiring identical rss issue? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 705463

  2. 192215 738151Most beneficial gentleman speeches and toasts are made to enliven supply accolade up to the wedding couple. Newbie audio system the attention of loud crowds really should always think about typically the excellent norm off presentation, which is their private. best man speaches 241769

Σχολιάστε