Τα ζώδια του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου 2020

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!pappas konstantinos zodia

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε περισσότερο την επικοινωνία σας. Ο τρόπος που εκφράζεστε, ιδιαίτερα στον ερωτικό σας τομέα, μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και σημαντικές συζητήσεις.


 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πάντα κρίνονται, ιδιαίτερα σε επίπεδο επικοινωνίας, σήμερα, από εσάς. Θα υπάρξουν κάποια θέματα μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα. Να είστε προσεκτικοί και εστιάστε σε ζητήματα, που πρέπει να προχωρήσετε.


 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και να συζητήσετε περισσότερο, για αυτά που σας απασχολούν. Αυτό θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την εσωτερική ένταση που νιώθετε και να βρείτε καλύτερες λύσεις, για θέματα που σας προβληματίζουν.


 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, στα επαγγελματικά σας και σε συνεργασίες, μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα σημαντικά ζητήματα, αλλά και να συζητήσετε όσα θέλετε να παρουσιάσετε. Εστιάστε περισσότερο σε νέες ιδέες και σχέδια.


 

ΛΕΩΝ

Είστε αρκετά αποδοτικοί, χρησιμοποιήστε τις δυνατότητές σας, σήμερα, όσο περισσότερο γίνεται για να εστιάσετε σε ζητήματα που θέλετε να βελτιώσετε στον οικονομικό σας.


 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας, σήμερα, που είναι έντονη, για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με νέα σχέδια και ιδέες που έχετε και να τα εξελίξετε περισσότερο.


 

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε πιο ήρεμα, αποφεύγοντας να αφήσετε το άγχος να σας επηρεάσει, ειδικά στα οικονομικά σας και στις σχέσεις σας. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε και βρείτε έναν κοινό τρόπο λειτουργίας μαζί τους.


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία καλή μέρα, για να επανεξετάσετε καταστάσεις, αλλά όχι για να πάρετε τελικές αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε όσο γίνεται να παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, με συνεργάτες ή συναδέλφους.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους, μπορεί να αλλάξει την στάση τους απέναντί σας. Σήμερα, αποφύγετε να ασχοληθείτε με υποθέσεις που χρειάζονται ξεκάθαρο μυαλό και σκέψη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά έγγραφα και νομικές υποθέσεις.


 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, ασχοληθείτε αρκετά με την υγεία σας. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ισορροπήσετε την διατροφή σας, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το σώμα σας.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και παραμείνετε ήρεμοι, σε ότι είναι σημαντικό αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις προσωπικές συζητήσεις μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ανακοινώσετε νέα σχέδια και ιδέες, σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.


 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, παραμείνετε ψύχραιμοι και χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας και τις ιδέες σας, για να είστε πιο αποδοτικοί και να καταφέρετε να προχωρήσετε όσα είναι σε εκκρεμότητα.

Παλαιότερα άρθρα: