Τα ζώδια του Σαββάτου 5ης Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

pappas konstantinos zodiaΠαρθένοι, η πρόθεση που έχετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, στον επαγγελματικό σας παράγοντα, σας ωθεί να ενεργοποιήσετε τα σχέδια σας. Ζυγοί, η ανάγκη που έχετε να σας φροντίσουν, εκφράζεται μέσω μίας υπερευαίσθητης συμπεριφοράς. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, ώστε να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον εργασιακό σας τομέα. Αιγόκεροι, μην προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος, διότι η ψυχολογία σας δεν βοηθάει.

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα. Η οπτική γωνία που θα τα εξετάσετε, θα κάνει την διαφορά στην πορεία σας. Ελέγξτε αναλυτικά, τα δεδομένα που σας δίνονται και προχωρήστε με δυναμικό τρόπο, προς την ολοκλήρωσή των σχεδίων σας. Οι παρατηρήσεις των άλλων γύρω σας, είναι αφορμές για την βελτίωσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σας σήμερα, είναι στο κατάλληλο επίπεδο, ώστε να ασχοληθείτε με διάφορα αντικείμενα που εκφράζουν την δημιουργικότητά σας. Συναντήσεις με άτομα τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας βοηθήσουν ώστε να αναπτύξετε νέες ιδέες, αλλά και να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε, για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στροφή, προς τα οικονομικά σας θέματα, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέες ιδέες και σχέδια. Ίσως υπάρξουν και θέματα νομικών υποθέσεων, που αφορούν τον ίδιο τομέα που θα πρέπει να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία ή να συζητήσετε με τους νομικούς αντιπρόσωπους για τον τρόπο καθοδήγησης, των υποθέσεων που σας αφορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην είστε επιεικείς, εξαιτίας της ευαισθησία σας, στις συμπεριφορές των άλλων, διότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να σας υποδηλώσουν την ακριβή τους εικόνα. Έτσι, η διάγνωση των συναισθημάτων τους, θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε καλύτερα, ώστε να χαράξετε μία καλή συνεργασία μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητα και οι υποθέσεις ρουτίνας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, δίνοντας μία ένταση στην ψυχολογία σας, διότι θα σας περιορίσουν από δημιουργικές δράσεις. Οι φίλοι ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορούν να σας διασκεδάσουν και να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, είναι σήμερα σε ικανή να σας βοηθήσει σε ερωτήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Επομένως, μπορείτε να επικεντρωθείτε στον τρόπο που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Η οργάνωση και ο προγραμματισμός, θα σας ξεκαθαρίσουν τις ενέργειες που θα πρέπει να εκτελέσετε με προτεραιότητα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα, για συζητήσεις που θα πρέπει να κάνετε με κοντινά σας πρόσωπα, για θέματα που έχουν εξελιχθεί. Η ευαισθησία και η στοργικότητα σας, θα βοηθήσουν να τους πλησιάσετε, καλύπτοντας έτσι κενά που έχουν δημιουργηθεί στην επικοινωνία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τήρηση των υποσχέσεων που έχετε, μπορεί να είναι δύσκολη και εσείς θα πρέπει να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα και προτεραιότητες. Θα πρέπει να δείξετε, ότι είστε διατεθειμένοι να τα καταφέρετε, αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα οποιεσδήποτε αντιξοότητες θα εμφανιστούν στον δρόμο σας. Δείξτε με σθένος, την επιμονή και την υπομονή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα επικρατήσει μία ηρεμία, χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές, έτσι θα σας αφήσει τα περιθώρια να σκεφτείτε με ομαλότητα τις επόμενες κινήσεις σας. Οι οικονομικές συναλλαγές που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, μπορεί να συζητηθούν σήμερα με τα αρμόδια άτομα και ίσως λάβετε ένα μέρος από αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας σήμερα, δεν θα κινηθεί σε ήπιους ρυθμούς και θα σας εντείνει την φορτισμένη ψυχολογία, φέρνοντας έντονες συζητήσεις και επικοινωνία. Η υλική σας ασφάλεια, μπορεί να προέχει για σας, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε μία διπλωματική στάση, απέναντι στις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποθέσεις του παρελθόντος, θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα απαιτηθεί μία προσπάθεια αξιολόγησης και διαχείριση από την δική σας πλευρά, ώστε να μην αφήσετε το περιθώριο να σας προσάψουν αρνητικά σχόλια. Οδηγηθείτε με σταθερούς βηματισμούς, χωρίς να αφήσετε το ενδεχόμενο να σας επηρεάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σήμερα, είναι να αναπτύξετε το κοινωνικό σας κύκλο και να μαγνητίσετε νέα πρόσωπα. Έχετε την ικανότητα να κατακτήσετε τον στόχο σας, φτάνει να μην αφεθείτε σε αμφιβολίες και ανασφάλειες, που σας κρατούν δέσμιους. Θυμηθείτε, ο αυθορμητισμός σας και το χαμόγελο που διαθέτετε, είναι σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σας.

Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Παλαιότερα άρθρα: