Το ξεχωριστό σποτ για το “Last Game” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

The “Last Game” είναι το όνομα της ταινίας κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, που δημιουργήθηκε από τη Nike Football, σε συνεργασία με τη Wieden + Kennedy και την Passion Pictures.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου όπου το ποδόσφαιρο έχει χάσει κάθε ομορφιά και ρίσκο, και μόνο οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές μπορούν να σώσουν το παιχνίδι από την ολοκληρωτική εξαφάνιση.

“To “Tελευταίο παιχνίδι” είναι η ιστορία της σύγκρουσης του ριψοκίνδυνου ποδοσφαίρου και του ποδοσφαίρου της ασφάλειας. Οι επιστήμονες και οι κλώνοι θέλουν να αποδείξουν ότι το ποδόσφαιρο που δεν εμπεριέχει ρίσκο είναι περισσότερο αποτελεσματικό.

Το φαινόμενο Ρονάλντο και οι αυθεντικοί παίκτες διαφωνούν και είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν τα πάντα για να αποδείξουν στους επιστήμονες ότι κάνουν λάθος.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθουν ποιός έχει δίκιο: Το τελευταίο παιχνίδι”, είναι τα λόγια που προμοτάρουν το σχετικό video.

Οι ποδοσφαιριστές (κινούμενα σχέδια) που πρωταγωνιστούν: Κριστιάνο Ρονάλντο, Γουέιν Ρούνι, Νεϊμάρ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Αντρές Ινιέστα, Νταβίντ Λουίζ, Φρανκ Ριμπερί, Τιμ Χάουαρντ και Ρονάλντο το φαινόμενο.

Παλαιότερα άρθρα: