Το σκέφτεται για ευρωβουλευτής ο Ζαγοράκης

Διαβάστε επίσης

Το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων στις επερχόμενες Ευρωεκλογές (25 Μαΐου) εξετάζει σοβαρά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ πρόσφατα βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά. Στη συνάντηση αυτή ο κ. Σαμαράς πρότεινε στον Ζαγοράκη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου (σε περίπτωση που εκλεγεί) να εκπροσωπήσει τη χώρα στη νέα Ευρωβουλή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το inpaok, ο Ζαγοράκης είχε δεχθεί πρόταση να συμμετέχει στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης που επίσης θα γίνουν τον Μάιο και σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά καθώς αυτή ήταν και η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη με τον οποίο είχε συζητήσει το ενδεχόμενο. Η πρόταση για την Ευρωβουλή άλλαξε τα δεδομένα και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσει θετικά και να μετά τον αθλητικό στίβο να δοκιμάσει τις δυνάμεις και στον στίβο της πολιτικής ακόμα και αν πρόκειται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρωβουλή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ενήμερος για τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί και σύμφωνος με την προοπτική ο Ζαγοράκης να διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων ψηφοφόρων στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Το θέμα είναι ποια απόφαση θα λάβει ο ίδιος που είναι δεδομένο ότι δέχεται πιέσεις προκειμένου να πει το «ναι» και να ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα του που θα προκαλέσει αίσθηση.

Παλαιότερα άρθρα: