Τρένο περνάει μέσα από τα σπίτια (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, το Ανόι, ένα αξιοσημείωτο περιστατικό συμβαίνει δυο φορές τη μέρα. Σε μια κεντρική γειτονιά της πυκνοκατοικημένης πόλης, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, το τρένο περνάει κυριολεκτικά μέσα από τα σπίτια. Για την ακρίβεια οι γραμμές του τρένου διασχίζουν ένα πολύ στενό δρομάκι, με αποτέλεσμα το τρένο να περνάει μερικούς μόλις πόντους από τις εισόδους των σπιτιών.

Το τρένο περνάει κάθε μέρα στις 4 και στις 7 το απόγευμα. Λίγα μόλις λεπτά πριν, οι μαγαζάτορες μαζεύουν την πραμάτεια τους από τον δρόμο και οι κάτοικοι κλείνονται στα σπίτια τους. Μερικοί μάλιστα βάζουν και τα οχήματά τους μέσα στα σπίτια τους, ενώ άλλοι τα παρκάρουν κολλητά στους τοίχους των σπιτιών με το τρένο να περνάει ξυστά.

Ωστόσο παρόλο που οι κάτοικοι δείχνουν εξοικειωμένοι με τα ωράρια, ο κίνδυνος είναι μεγάλος και αρκετά ατυχήματα έχουν γίνει κατά καιρούς. Παρόμοια περίπτωση με τα τρένα να περνάνε ακριβώς δίπλα από τις εξώπορτες σπιτιών, συναντάται στην Ταΐλάνδη και την αγορά τροφίμων του Μαεκλόνγκ, όπου οι πάγκοι με τα τρόφιμα βρίσκονται ακριβώς δίπλα στις ράγες των τρένων.


Train travels through narrow gap inbetween… από stefanelonikitelo

Παλαιότερα άρθρα: