Όσκαρ 2020: Οι παρουσιαστές της φετινής λαμπρής βραδιάς

Διαβάστε επίσης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα ονόματα των βραβείων Οσκαρ 2020.

Μπορεί φέτος, όπως και πέρσι στην τελετή απονομής των Οσκαρ, να μην υπάρχει ένας κεντρικός παρουσιαστής, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό, η βραδιά θα είναι «γεμάτη σταρ και εκπλήξεις».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ακαδημίας, οι πρώτοι παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς των Οσκαρ 2020, θα είναι μερικοί από τους περσινούς νικητές.

Οσκαρ 2020: Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μαχερσάλα Αλί, Ολίβια Κόλμα, Ρετζίνα Κινγκ και Ράμι Μάλεκ. «Όλοι επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ μετά τη νίκη τους πέρυσι στις αντίστοιχες κατηγορίες τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Αγαπάμε την παράδοση να έχουμε τους νικητές των βραβείων Όσκαρ του προηγούμενου έτους στη σκηνή για να γιορτάσουν τα επιτεύγματα των συναδέλφων τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε αυτά τα τέσσερα μεγάλα ταλέντα”, δήλωσαν οι παραγωγοί της 92ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2020, Lynette Howell Taylor και Stephanie Allain.

Οι παραγωγοί, θα συνεχίσουν να ανακοινώνουν τις επόμενες εβδομάδες, τα υπόλοιπα διάσημα ονόματα που θα πάρουν μέρος στην παρουσίαση των Οσκαρ 2020.

Η τελετή των Οσκαρ 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου.

Παλαιότερα άρθρα: