Όταν οι εταιρίες τεχνολογίας κάνουν πρωταπριλιάτικες φάρσες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πολλές εταιρίες τεχνολογίας όπως η Google, ετοιμάζουν πρωταπριλιάτικες φάρσες παρουσιάζοντάς τες ως ανακοινώσεις τους.

Πολλές από αυτές μάλιστα είναι πολύ καλά δουλεμένες που δεν είναι λίγοι αυτοί που νόμιζαν ότι πρόκειται για αληθινή ανακοίνωση.

Ξεκινάμε:

Η πρώτη και καλύτερη φάρσα που είδαμε ήταν η ανακοίνωση της Google για την νέα υπηρεσία που προκαλεί τους χρήστες να βρουν πόκεμον μέσα από τους χάρτες της.

Μία ακόμα “ωραία” ανακοίνωση έκανε η Αυστραλιανή εταιρία iiNet η οποία ανακοίνωσε το Pet-fi το οποίο πρόκειται για το πρώτο ασύρματο δίκτυο μέσω των κατοικίδιων.

Με τα κατοικίδια όμως όπως φαίνεται ασχολήθηκε και η εταιρία Optus η οποία όπως μπορείτε να δείτε και στο ειδικό διαφημιστικό βίντεο που δημοσίευσε, δημιούργησε μία συσκευή αποστολής μηνυμάτων ειδικά για σκύλους.

Τέλος εκμεταλλευόμενη την μόδα, μία εταιρία ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ιπτάμενου ρομπότ που αναλαμβάνει το ρόλο προσωπικού φωτογράφου για να μην χρειάζεται ο χρήστης να σπαταλάει χρόνο τραβώντας selfies φωτογραφίες.Παλαιότερα άρθρα: