12χρονη έμεινε έγκυος από 19χρονο- Αν γεννήσει θα είναι η νεότερη μητέρα της Βρετανίας!

Διαβάστε επίσης

Έγκυος από έναν 19χρονο άνδρα έμεινε ένα 12χρονο κορίτσι στη Βρετανία.

Η υπόθεση έχει «θορυβήσει» τις Αρχές και έχει σοκάρει την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο αν τελικά αποφασίσει να φέρει στον κόσμο το παιδί, θα γίνει η νεότερη μητέρα της Βρετανίας, σπάζοντας το προηγούμενο «ρεκόρ».

Με το που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της 12χρονης (που μένει στο Λέναντουν του Λονδίνου) και αναφέρθηκε στην Αστυνομία, οι Αρχές, σύμφωνα με το star.gr, συνέλαβαν τον 19χρονο άνδρα, καθώς η βρετανική νομοθεσία προβλέπει πως όσα άτομα είναι κάτω των 13 ετών δεν μπορούν να συναινέσουν σε σεξουαλική πράξη, συνεπώς θεωρείται βιασμός.

Πλέον, ο 19χρονος βρίσκεται στη φυλακή και είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.
Να σημειώσουμε, πως αυτή τη στιγμή, η νεότερη μητέρα της Βρετανίας είναι μια έφηβη από το βόρειο Λονδίνο, η οποία έμεινε έγκυος σε ηλικία 11 ετών και τον περασμένο Απρίλιο έφερε στον κόσμο σε ηλικία 12 ετών και τριών μηνών, τον καρπό του έρωτα της από έναν 13χρονο, με το νεαρό ζευγάρι να υποστηρίζει πως ήταν «πολύ ερωτευμένο», και είχαν δεσμό για έναν ολόκληρο χρόνο.

Παλαιότερα άρθρα: