3 είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν στα επαγγελματικά τον Ιούλιο

Διαβάστε επίσης

Σου έχουμε καλά νέα! Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια είσαι τυχερή ή τυχερός καθώς ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα επαγγελματικά σου.

Κριός: Ζεσταίνεις τη μηχανή και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις

Με τον Άρη να αναπνέει φωτιά στον 1ο οίκο σου που αφορά τον εαυτό σου, είναι σαν να ξυπνάς επιτέλους μετά από μια μακρά και βαρετή περίοδο. Τώρα, έχεις περισσότερη ενέργεια από το απλά να ξέρεις τι να κάνεις και πρέπει να αποφασίσεις που θα την επικεντρώσεις. Περισσότερο από οτιδήποτε, θα πρέπει να απολαύσεις το να νιώθεις σιγουριά για τις ικανότητές σου γιατί θα ακτινοβολεί όπου και να πας. Οι άλλοι θα προσέξουν τη δύναμή σου όταν θα είναι γύρω σου. Θα μπορούσες να περάσεις αυτόν το μήνα με νίκες αν είναι αυτό που θέλεις για αυτό σιγουρέψου ότι θα βρεις το χρόνο να μπεις στο παιχνίδι.

Καρκίνος: Τραβάς την προσοχή για τη δουλειά σου

Καθώς βρίσκεις το δρόμο σου στην συναρπαστική και ενδυναμωτική περίοδο της ηλιακής σου επιστροφής, ο Άρης θα απλώσει τα φτερά του στον 10ο οίκο σου της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Αυτό συ δίνει αυτομάτως δυναμική και τρομακτική ενέργεια που έχει σαν αποτέλεσμα να παίρνεις μια δύναμη να δείξεις στον κόσμο ότι έχεις τον έλεγχο. Στην πραγματικότητα, ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για να ζητήσεις αύξηση, να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά ή απλά να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου. Είσαι στη φάση να δείξεις το δρόμο, οπότε οδήγησε τον εαυτό σου στην καταξίωση και μη κοιτάξεις πίσω.

Ζυγός: Παίρνεις τον έλεγχο της ζωής σου και του πού πας

Με τον Ήλιο στον 10 οίκο σου που είναι αυτός της φήμης και της καριέρας, σκέφτεσαι για το αποτύπωμα που θες να αφήσεις στον κόσμο και το είδος της κληρονομιάς που θες να μείνει πίσω σου. Εξασκήσου με τις αλλαγές των αντιλήψεων για τον εαυτό σου γιατί μπορείς πραγματικά να πετύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου. Αν πάντα ονειρευόσουν κάτι, τώρα είναι η ώρα να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να το κάνεις να συμβεί. Οι άνθρωποι θα σε κρίνουν, προκλήσεις θα έρθουν για σένα αλλά όσο επιστρέφεις και προσπαθείς ξανά, δεν θα σε σταματήσει κανείς.

Παλαιότερα άρθρα: