Κυριάκος Πιερρακάκης: Βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας της Disney για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διαβάστε επίσης

O Κυριάκος Πιερρακάκης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο Ζωγράφου, όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας της Disney για τη ζωή και την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η ταινία όπως ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2019 είναι βιογραφική προς τιμής του δις MVP του NBA, και θα ονομάζεται «Greek Freak». Η ταινία θα ακολουθήσει τα χνάρια του Έλληνα σταρ από τα Σεπόλια ως τα γήπεδα του NBA.

Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 6.4598.958 ευρώ την ταινία «Greek Freak». Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Faliro House Productions, η οποία είχε λάβει μέρος και στην παραγωγή της σειράς «The Little Drummer Girl», μία από τις πρώτες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν και στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης για τα γυρίσματα της ταινίας και έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στο twitter: «Στο Αθλητικό Κέντρο Ζωγράφου, στα γυρίσματα της ταινίας για την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο προς το NBA».

Πηγή: iefimerida.gr

Παλαιότερα άρθρα: