8χρονος bodybuilder γίνεται διάσημος στο διαδίκτυο! (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης

Aίσθηση στο διαδίκτυο προκαλεί ένας μπόντιμπιλντερ ετών… μόλις 8! Ο λόγος για τον Μπράντον Μπλέικ ή «μίνι Ηρακλή» και την εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του.

Ο υπεργραμμωμένος οχτάχρονος προκαλεί εντυπώσεις όχι μόνον χάρη των φωτωγραφιών του στο instagram, το Facebook, αλλά κυρίως χάρη των κοιλιακών του.

Ο ιρλανδός Μπράντον Μπλέικ έχει το σώμα ενός αρσιβαρίστα τρεις φορές μεγαλύτερο της ηλικίας του, έχοντας χτίσει τους μύες του μέσα από καθημερινή γυμναστική.

Το όνειρο του πιτσιρικά είναι να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και γυμνάζεται σκληρά για αυτό από πέρυσι, ενώ οι γονείς του είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτόν. «Ο Μπράντον κάνει υγιή διατροφή που αποτελείται από δημητριακά το πρωί, φρούτα όλη την ημέρα και κρέας με δύο τύπων λαχανικά το απόγευμα» δηλώνει ο πατέρας του.

Πολλοί, ωστόσο, θεωρούν ότι ο γραμμωμένος οχτάχρονος ιρλανδός κάθε άλλο παρά «υγιές πρότυπο» μπορεί να χαρακτηριστεί για τους συνομηλίκους του, κάνοντας λόγο ακόμη και για… αηδία. «Ένα παιδί της ηλικίας του πρέπει να αθλείται, αλλά χωρίς υπερβολές» τονίζει ένας Ιρλανδός δάσκαλος.

685288C447DD86C28CC74F4A56084D18

Παλαιότερα άρθρα: