Αλέξης Τσίπρας “πρωταγωνιστής” σε ντοκιμαντέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Την μεγάλη καινοτομία των ευρωεκλογών του 2014, να προτείνουν τα ευρωπαϊκά κόμματα τον εκλεκτό τους υποψήφιο για την θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχολιάζουν, σε ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η EuroparlTV, πρωταγωνιστές και προσωπικότητες της Ε.Ε. οι οποίοι αναφέρονται στην νέα διαδικασία που εφαρμόσθηκε και η οποία αποσκοπούσε στον περαιτέρω εκδημοκρατισμό των διαδικασιών της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Στο πλαίσιο αυτό, έξι προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρονται στις πολιτικές δυνάμεις και τους πρωταγωνιστές αυτής της διαδικασίας και το βίντεο φωτίζει το παρασκήνιο, τις πολιτικές παραμέτρους, αλλά και τα συναισθήματα γύρω από αυτά τα γεγονότα.

Μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, η ευρωβουλευτής των Πρασίνων Σκα Κέλερ , ο γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κλάους Βέλε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τζάουμε Ντουχ Γκιλιότ.

Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο σε όλες τις γλώσσες.

Παλαιότερα άρθρα: