9χρονη ρεπόρτερ με δικό της σάιτ, κάλυψε πρώτη μια δολοφονία και διχάζει τις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε επίσης

Η Hilde Kate Lysiak στα εννιά της μόλις χρόνια είναι μια αξιόμαχη ρεπόρτερ, το λιγότερο. Και αυτό γιατί διατηρεί δικό της σάιτ (το orangestreetnews.com), όπου μοιράζεται καθημερινά νέα της επικαιρότητας κυρίως από την πόλη της, το Selinsgrove στην Πολιτεία της Πενσυλβάνια, αλλά κυρίως για έναν πιο… σοβαρό λόγο.

Φέρεται να ήταν η πρώτη που κάλυψε με εκτενές ρεπορτάζ μια δολοφονία (δείτε ΕΔΩ)! Σύμφωνα με γράμμα που δημοσίευσε η εννιάχρονη στο διαδίκτυο, πολλοί αναγνώστες της «Orange Street News» άφησαν επικριτικά σχόλια στην είδηση, προτείνοντας στην Hilde να «παίξει με τις κούκλες της», γιατί η κάλυψη μιας δολοφονίας δεν έκανε την εφημερίδα της πια «χαριτωμένη».

Με ψυχραιμία και σαρκαστική διάθεση, η εννιάχρονη ρεπόρτερ απάντησε στους σχολιαστές, εξηγώντας πως η πρόθεσή της δεν ήταν ποτέ το να δείξει «χαριτωμένη». Ακόμα, άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που «έπαιζαν με τις κούκλες τους» όταν σημειώθηκε η δολοφονία, καθώς εκείνη κάλυψε πρώτη το περιστατικό.

«Θέλω να με αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα. Είμαι σίγουρη ότι άλλα παιδιά θέλουν επίσης το ίδιο», τονίζει η Hilde.

Δείτε τα βίντεο:

Παλαιότερα άρθρα: