Ακόμα και τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά στις ΗΠΑ με τον Τραμπ – Ποιοι νοσταλγούν τον Ομπάμα

Διαβάστε επίσης

Ο Λευκός Οίκος στολίστηκε και άνοιξε τις πύλες του στους φωτογράφους για να προσφέρει την πρώτη ματιά στην θεαματική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση είχε η Μελάνια Τραμπ η οποία επέβλεψε την κάθε λεπτομέρεια και επιμελήθηκε πολλά από τα στοιχεία που κοσμούν τα δωμάτια του Λευκού Οίκου. Το θέμα που επιλέχθηκε απ’ την Πρώτη Κυρία είναι οι «Παραδόσεις που τιμούν το χρόνο», θέλοντας να τιμήσει τους εορτασμούς για τα 200 έτη του Λευκού Οίκου.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι έντονες διαφορές στην διακόσμηση με την εποχή Ομπάμα όπου η Πρώην πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα, είχε και αυτή ενεργό ρόλο στην επιλογή των θεμάτων του στολισμού.Την τελευτάια χρονιά των Ομπάμα στον Λευκό Οίκο για παράδειγμα, το θέμα των στολισμών ήταν το «Το δώρο των Χριστουγέννων» και είχε επιλεχθεί προκειμένου να αναδείξει την χαρά του να δίνεις και να παίρνεις αλλά και το πόσο αποτελούν «δώρα» οι φίλοι, η οικογένεια, η εκπαίδευση και η καλή υγεία.

 

Παρακάτω μπορέίτε να δείτε τις έντονες διαφορές στους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς.

The White House Previews Its Holiday Decorationswhite-house-xmas-660x440 1291812_18777936b2f8acf0-8ebb-4f83-9791-79d0c98d97f9 1h_645_450 gingerbreadhouse

Παλαιότερα άρθρα: